• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obećanje uprave Partizana: Dve plate za 7 dana

Autor mondo.rs

Grupa igrača Partizana, predvođena Sašom Ilićem, ponovo razgovarala sa članovima uprave kluba oko isplate zaostalih plata. MONDO saznaje da je uprava obećala isplatu jedne plate 15, a druge 20. avgusta.

 Obećanje uprave Partizana: Dve plate za 7 dana Izvor: MN Press/arhiva

Dragan Đurić i Branko Ružić
Izvor: MN Press/arhiva
Dogorelo je do nokata u Partizanu!

Igrači Partizana, koji nisu pprimili nekoliko plata (prema nekim verzijama čak šest!), u utorak uveče nisu želeli da treniraju, jer ih je uprava opet izigrala i nije im isplatila, niti obećala da će im u dogledno vreme isplatiti zaostale plate.

Zato su kapiten Saša Ilić i još nekolicina igrača ponovo danas bili na stadionu u Humskoj kako bi u novom razgovoru sa članovima uprave izdejstvovali bar nešto.

I, prema saznanjima MONDA u Humskoj, uspeli su!

MONDO nezvanično saznaje da im je uprava obećala da će jednu od zaostalih plata dobiti 15. agusta, dakle dan pre utakmice 2. kola Jelen Superlige, protiv Radničkog u Nišu, a drugu platu 20. avgusta.

Bilo je članova uprave koji su na sastanku stali na stranu igrača i podržali ih u zahtevima. Prema saznanjima MONDA, drugi deo uprave, međutim, pokušao je igračima da ukaže na teško stanje, na to da banke ne odobravaju kredite, tražio je strpljenje...

Međutim, delegacija igrača je bila uporna i složna u zahtevu, tako da su uspeli da dobiju bar nešto, tačnije dobili su obećanje da će dobiti novac. Ne sve, ali bar nešto...

Nakon što je kapiten Saša Ilić u utorak bezuspešno pokušavao da od uprave izdejstvuje pozitivan odgovor i informaciju kada će igrači dobiti zaostale zarade, igrači su odbili da izađu na trening u Sportskom centru Partizana u Zemunu.

U sredu je na stadion Partizana došla "delegacija" igrača, predvođena Sašom Ilićem, na novu rundu pegovora sa upravom, tačnije sa Brankom Ružićem, funkcionerom Socijalističke parije Srbije, koji je u septembru prošle godine zvanično podneo ostavku na mesto potpredsednika kluba.

Ali, ostao je član Upravnog odbora kluba.

Niko od igrača koji su bili na sastanku (Saša Ilić, Nikola Drinčić, Vladimir Volkov...) nije bio raspoložen da daje izjave posle razgovora sa Ružićem.

Za sredu uveče ponovo je predviđen trening prvog tima crno-belih na jednom od terena sportskog kompleksa poznatog kao "Zemunelo".

Generalni sekretar kluba Darko Grubor nije želeo da komentariše sastanak. Na pitanje novinara da li će biti treninga u sredu uveče (večeras), odgovorio je:

"Naravno da hoće".

Branko Ružić je
kratko rekao da je "došao da popije kaficu" i da je "sve pod kontrolom".

Ni trener Marko Nikolić nije bio rečitiji: "Za mene je ovo redovan radni dan."

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC