• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i protiv Jagodine bez pojačanja

Autor mondo.rs

Crveno-beli će kao i na startu Superlige u drugom kolu igrati bez novajlija, jer još nisu izmirili zaostale obaveze prema bivšim fudbalerima.

 Zvezda i protiv Jagodine bez pojačanja Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će u subotu uveče dočekati Jagodinu u drugom kolu Superlige bez novih igrača.

Kao i na premijernom meču u novoj sezoni protiv Radničkog iz Niša trener Nenad Lalatović neće moći da računa na fudbalere koji su stigli u letnjem prelaznom roku, budući da klub još nije pronašao zajedničko rešenje sa igračima i klubovima kojima duguje novac, pa nema pravo da registruje novajlije, prenosi "Sportski žurnal".

I stari igrači koji imaju pravo nastupa, ali i novajlije, koje još nisu licencirane za domaće takmičenja, trenirali su u sredu uveče, ali po svemu sudeći Lalatović će još pričekati da na delu vidi zajedno sve raspoložive snage.

Naime, pregovori sa pojedinim igračima da pristanu na odloženo plaćanje zaostalih dugova nisu bili uspešni, a novac još nije pronađen, pa će protiv Jagodinaca na teren morati isti oni koji su i protiv Radničkog prošlog vikenda srušili neslavnu tradiciju poraza u prvom kolu, uključujući i kapitena Nenada Milijaša, koji je bio najzaslužniji za trijumf sa dva pogotka.

Čini se da će to Milijašu biti poslednja utakmica u crveno-belom dresu, budući da je već dogovorio transfer u ekipu turskog drugoligaša Manise, i dan nakon meča sa Jagodinom i definitivno bi trebalo da potpiše ugovor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC