• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rešena tajna: Njemu je gestikulirao Danko Lazović

Autor mondo.rs

Član uprave Partizana Ratomir Babić otkrio da je on taj kome je napadač crno-belih Danko Lazović gestikulirao tokom prvog meča kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Toršavna sa Farskih Ostrva.

 Rešena tajna: Njemu je gestikulirao Danko Lazović Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ratomir Babić, član Uprave Partizana u ostavci (o čemu je MONDO prvi pisao, mada je to Babić potom demantovao), osmelio se da konačno progovori o silnim problemima u kojima se klub nalazi.

Ali, Babić je otkrio još jednu stvari, čime je rešena "misterija" koja traje od prvog meča kvalifikacija za Ligu šampiona koji je Partizan igrao protiv Toršavna. Tada se, posle svog drugog gola, Danko Lazović tokom radovanja, okrenuo ka zapadnoj tribini stadiona na Topčiderskom brdu i nešto gestikulirao u pravcu tog dela stadiona.



Do danas nije bilo poznato da li je Lazović zaista nešto nekome poručivao, mada je on potom izjavio: "Taj kome sam mahao zna o čemu se radi".

Konačno, saznali smo ko je taj. Reč je o Ratomiru Babiću.

Babić je u izjavi koju prenosi list "Kurir" otkrio da je Lazović zapravo njemu gestikulirao. Lazović se, izgleda, naljutio na vremešnog člana uprave crno-belih koji je bio protiv njegovog ugovora sa Partizanom.

"Danka znam dugo, još iz vremena kada je kao dete došao iz Kragujevca. Nas dvojica nikada nismo imali sukob, mada je istina da sam bio protivnik takvog ugovora koji on ima sa klubom, jer smatram da to nije dobro", izjavio je Babić.

On je dodao da ne zna kako je Lazović saznao za to.

"Činjenica je da je pogrešno protumačio kako, navno, imam nešto protv njega. Prilikom odlaska na Farska Ostrva sam mu prišao i rekao mu da ne treba da se opterećuje tim stvarima, već da igra za sebe i za klub", rekao je Babić.

Ratomir Babić
Izvor: MN PRESS

On negira da je zbog tog nesporazuma sa Lazovićem propustio putovanje sa Partizanom u Razgrad, na meč sa Ludogorecom, mada je bilo upadljivo zašto ga nema među putnicima, iako nije propuštao nijednu "ekskurziju".

Navodno je Lazović tada poručio da "neće da vidi Babića u avionu".

"To nema veze sa istinom. Imao sam privatnih obaveza i to je jedini razlog zašto nisam išao. Uz to, već sam prošle godine bio u Razgradu", rekao je Babić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC