• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rat" u Sportingu zbog Roha i Junajteda

Autor mondo.rs

Lisabonski klub odbio ponudu "đavola" za svog defanzivca. On je odbio da trenira, a menadžerska kompanija koja poseduje 75 odsto njegovog ugovora sada traži novac od Sportinga.

Argentinac Markos Roho (24) blistao je na Mundijalu u Brazilu i sada smatra da je vreme da to i "naplati", prelaskom u Mančester junajted. Međutim, njegovi poslodavci u Sportingu se ne slažu sa tim.

Klub sa Old Traforda ponudio je 20 miliona evra za snažnog defanzivca, ali je lisabonski klub to odbio i izazvao oštru reakciju fudbalera i njegovih saradnika.

Roho je prethodnih dana odbijao da trenira, zahtevajući svoju selidbu u Englesku. Istovremeno, menadžerska agencija koja ga zastupa (Dojen Sports) zahteva od kluba novac posle odbijanja ponude Junajteda.

Ta agencija poseduje 75 odsto njegovog ugovora i sada preti Sportingu, insistirajući na ugovornoj stavci, prema kojoj je klub obavezan da plati Dojen Sportsu 75 odsto odbijene ponude za Rohoa.

Dakle, Sportingovo "Ne" za Rohoa koštaće taj klub 15 miliona evra!

Dojen Sports poseduje pravo na Argentinčev ugovor zato što je platio 75 odsto njegovog transfera iz moskovskog Spartaka u Sporting, prenosi britanski list "Gardijan".

Sa druge strane, klub se oglasio saopštenjem, kojim je objašnjeno da Sporting nema nameru da plati bilo kakvo obeštećenje zbog odbijanja Junajteda. Štaviše, "Lavovi" su podsetili da će Spartaku pripasti 20 odsto transfera ako Roho bude prodat za više od pet miliona funti.

U međuvremenu, razjašnjeno je da menadžer Junajteda Luj Van Gal neće moći da računa na startu sezone na Luka Šoa. Da li ste njega uvrstili u svoj tim za početak MONDO Fantasy Premijer lige?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC