• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Isah "sletio" u Beograd

Na isto mjesto sa kojeg je proljetos pokušao da pobjegne iz srpskog fudbala zauvijek, Aval Isah "sletio" je u petak na beogradski Aerodrom.

 MONDO: Isah "sletio" u Beograd Izvor: MONDO

Defanzivni vezista iz Gane, ipak će nastaviti karijeru u Crvenoj zvezdi, uprkos tome što prethodna uprava od januara do juna nije izmirila sve obaveze prema njemu.

To po slovu ugovora nije dovelo i do automatskog raskida saradnje, kao što je bio slučaj sa Bernardom Parkerom, tako da će Isah u subotu malo poslije 10 časova ući u autobus koji će odvesti prvotimce Zvezde na desetodnevne pripreme u Ivanjici. U autobusu će biti još jedan "sporni" stranac, Abubakar Oumaru, koji već nekoliko dana trenira pod vođstvom novog trenera crveno-bijelih, Vladimira Petrovića Pižona.

U autobusu će biti mjesta za 25 fudbalera i tri golmana, a Pižon će spisak pročitati u petak poslije popodnevnog treninga.

Pregovori oko dovođenja Milana Vilotića iz Čukaričkog trebalo bi da budu okončani u petak.



KASTILJO NE ŽELI KONTAKT SA ZVEZDOM


Na pripremama se neće pojaviti Ekvadorac Segundo Kastiljo, koji ne komunicira sa Zvezdom, već to čini isključivo njegov menadžer. Sportski direktor crveno-bijelih Ivan Adžić prenio je da Kastiljov menadžer ne želi da se on vrati u Srbiju, da ima ponuda nekoliko španskih timova i da Crvena zvezda ne bi trebalo da učestvuje u njima, već da jednostavno sačeka ishod.

Ukoliko bude povoljan, na Marakanu će stići 40 odsto novca od otkupa Kastiljovog ugovora.

Ognjen Koroman stigao je u Južnu Koreju, ali još nije okončao pregovore sa Inčonom, dok je Crnogorac Luka Pejović iz Mogrena u ovom trenutku preskup za Zvezdu. Nemanja Pejčinović je, prema riječima ljudi iz Zvezde, "igrač Rada". Postojala je mogućnost otkupa ugovora po završetku šestomjesečne pozajmice, ali ta mogućnost nije iskorišćena.

Što se Pejčinovićevog kolege iz mlade reprezentacije Srbije, Jagoša Vukovića tiče, on je "igrač Rada po sporazumu koje je potpisalo prethodno rukovodstvo Zvezde".

Poljak Gžegož Bronovicki nalazi se u sudskom sporu za Crvenom zvezdom, dok su Ibrahima Some i Mirnes Šišić na transfer listi i nisu pozvani na pripreme. Someov menadžer putuje po Belgiji i traži novi klub za svog klijenta.

U petak je na Marakani predstavljeno sedmo zvanično pojačanje tima od 15. juna, Darko Lazović.

(N. J. – MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC