• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: I protiv Jagodine na sva tri boda

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih Nenad Lalatović istakao da su "ćurani" težak protivnik, da opet neće moći da računa na pojačanja, ali da uprkos tome želi sva tri boda u drugom kolu Superlige.

Crvena zvezda će meč protiv Jagodine igrati u "krnjem" sastavu, jer klub još nije izmirio zaostala dugovanja, zbog čega je i dalje na snazi zabrana registracije novih igrača.

"Sumnjam da će se nešto promeniti za jedan dan, tako da će najverovatnije igrati oni koji su počeli prvenstvo. Uigravao sam tu startnu postavu na treningu", izjavio je Lalatović.

LUKOVIĆ

Nenad Lalatović je potvrdio da je i Aleksandar Luković trenirao sa ekipom prethodnih dana i rekao da bi voleo da se iskusni defanzivac pridruži Zvezdi. "Prezadovaljan sam njegovim učinkom na terenu. On s nama održava formu dok je u potrazi za stranim angažmanom. Kao i za Milijaša, isto postoji mogućnost da nam se pridruži do decembra ako ne pronađe angažman. Ja bih bio presrećan kada bi to tako bilo", rekao je Lalatović.

Šef struke Zvezde respektuje rivala, ali uprkos tome i problemima sa sastavom, najavljuje da njegov tim ide na "ceo plen".

"Očekuje nas jako teška utakmica, jer je Jagodina iskusan tim koji je prethodnih godina promenio samo dva igrača. Oni su izuzetno uigrani i znaju da igraju na rezultat, ali nas to ne zanima jer mi želimo da osvojimo sva tri boda. Dakle, idemo na pobedu".

Lalatović je spomenuo i najavljeni odlazak kapitena Nenada Milijaša, ali ostavio i tračak nade za ekipu i navijače.

"Iskren da budem, još nisam razmišljao ko će zameniti Milijaša, jer je on još uvek naš igrač, a nije ni sigurno da će napustiti ekipu. Narednih dana će razgovarti sa upravom kluba, možda će naći zajednički jezik i ostati, što bih ja voleo", rekao je trener Zvezde.

Fudbaler Zvezde Vukan Savićević rekao je da crveno-beli žele da nastave pobednički niz započet protiv Radničkog iz Niša u prošlom kolu.

"Ne interesuje me preterano kakva su oni ekipa i kako igraju. Mi moramo da uđemo u meč kao što smo to učinili protiv Radničkog i sa dodatnom agresijom da idemo na pobedu, a ako bude tako, siguran sam u pozitivan rezultat. Verujem da će utakmica biti sa dosta golova i da ćemo nastaviti započeti niz", kazao je Savićević.

Duel Crvene zvezde i Jagodine u drugom kolu Superlige na programu je u subotu od 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC