• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Voša može i bez pojačanja

Autor mondo.rs

Novosađani upisali i drugu pobedu, iako su opet igrali bez "novajlija". Slavili i Rad i Donji Srem, dok na Karaburmi nije bilo pobednika.

Uprkos zabrani registrovanja igrača koji su letos došli u klub, zbog neizmirenih dugova, ekipa Vojvodine osvojila je maksimalnih šest bodova u prva dva kola Jelen Superlige.

Posle OFK Beograda, "lale" su u Lučanima savladale Mladost - 2:1.

U istom problemu kao Novosađani nalazi se i Rad, koji je ove subote bio bolji od Borca iz Čačka na svom stadionu, iako je na poluvremenu gubio. U drugih 45 minuta "građevinari" su preokrenuli i pobedili 2:1.

Tri boda osvojio je i Donji Srem, koji je u Pećincima savladao Voždovac, dok na Karaburmi, u duelu OFK Beograda i Spartaka iz Subotice nije bilo golova, niti ikakvog uzbuđenja...

Gosti su došli po bod i uspeli u nameri da ga osvoje...

Činilo se da u sve četiri utakmice 2. kola Jelen Superlige igrane u subotu popodne neće biti golova u prvom poluvremenu, ali su se onda skoro istovremeno na tri stadiona zatresle mreže.

Borac iz Čačka je u 38. minutu poveo protiv Rada u gostima, pogotkom Stefana Živkovića. Minut kasnije je Donji Srem na svom stadionu došao do prednosti protiv Voždovca, preko Aleksandra Stanisavljevića, a Vojvodina vodi u Lučanima protiv Mladosti od 40, golom Lazara Veselinovića.

U nastavku, prvi su pogodili igrači Rada, koji su preko Nemanje Mihajlovića izjednačili u 54. minutu. Asistent je bio Đorđe Denić, koji je ušao u igru na početku drugog poluvremena. Nedugo zatim usledio je i preokret "građevinara", pošto je u 69. minutu mrežu Čačana pogodio Nikola Maraš, posle centaršuta Aleksandra Simića iz kornera i gužve u kaznenom Borca.

Dva gola u drugom delu viđena su i u Lučanima, gde je prvo Miloš Adamović u 60. izjednačio svojim drugim golom ove sezone, a zatim je Lazar Veselinović još jednom bio precizan za pobedu Vojvodine. Golmana domaćih savladao je u 70. minutu, udarcem sa oko 20 metara.

Čukarički i Novi Pazar odigrali su u večernjem terminu još jednu utakmicu bez pobednika. Kao oba puta prošle sezone i sada je bilo nerešeno - 1:1. Gosti iz Novog Pazara poveli su u 72. minutu preko Miloša Mijića, ali su "brđani" izjednačili samo tri minuta kasnije, preko Petra Bojića.

Jedina utakmica koja će se igrati u nedelju je duel Radničkog 1923 i Napretka u Kragujevcu.

Podsetimo, Rad, Vojvodina, OFK Beograd i Crvena zvezda i u ovom kolu igraju bez igrača koje su angažovali ovog leta, pošto nisu mogli da ih registruju zbog neizmirenih dugova.

REZULTATI 2. KOLA:

OFK Beograd - Spartak 0:0

Rad - Borac 2:1 (0:1)
/Mihajlović 54, Maraš 60 - Živković 38/

Donji Srem - Voždovac 1:0 (1:0)
/Stanisavljević 39/

Mladost - Vojvodina 1:2 (0:1)
/Adamović 60 - Veselinović 40, 70/

Radnički Niš - Partizan 4:1 (1:0)
/Grbić 1, Lazović 28, Đorđević ag 68, Škuletić 75 - Đorđević 64/

Čukarički - Novi Pazar 1:1 (0:0)
/Bojić 75 - Mijić 72/

Crvena zvezda - Jagodina 3:0 (1:0)
/Milijaš 38, Rakić 47, Lazović 66/

Nedelja:

Radnički 1923 - Napredak (17.00)

TABELA: Partizan 6, Crvena zvezda 6, Vojvodina 6, Spartak 4, Borac 3, Čukarički 4, Novi Pazar 4, Rad 3, Donji Srem 3, Jagodina 1, Mladost 1, OFK Beograd 1, Radnički 1923 (-1) 0,  Voždovac 0, Radnički Niš 0, Napredak (-1) 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC