• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Gol pokrio lošiju igru

Autor mondo.rs

Krilni napadač Crvene zvezde sa nestrpljenjem čeka gostovanje u Novom Sadu, a od sebe očekuje bolje partije.

 Lazović: Gol pokrio lošiju igru Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle tri odigrana poluvremena u novom šampionatu Srbije, činilo se da strelac golova za Crvenu zvezdu može da bude samo Nenad Milijaš!

Kako priče o njegovom odlasku u Tursku postaju glasnije, tako kapiten pruža sve bolje partije, u rangu onih koje su ga svojevremeno preporučile Vulverhemptonu, tada članu Premijer lige.

Međutim, pre ili kasnije, morao je da proradi još neko. Tako je Đorđe Rakić iskoristio kiks golmana Jagodine Perića, a Darko Lazović majstorski primio na grudi pas Milijaša i iz trka plasirao loptu u mrežu - 3:0.

"Gol mi mnogo znači, kao i svakom igraču. Mislim da sam njime i pokrio nešto lošiju igru", rekao je Lazović za zvanični sajt crveno-belih.

"Smatram da mogu puno bolje i u narednom periodu ću se potruditi da podignem formu i još više doprinesem uspesima tima".

Zvezda je maksimalnim učinkom na svom stadionu, bez primljenog gola, obezbedila deobu prve pozicije sa Partizanom i svojim narednim protivnikom - Vojvodinom.

"Protiv Jagodine smo počeli sa nekoliko propuštenih prilika, ali kapiten je u pravom trenutku dao fenomenalan gol i sve nas rasteretio. Sledećeg vikenda je na rasporedu prvo gostovanje, protiv Vojvodine, koja takođe ima šest bodova i mnogo mladih i kvalitetnih fudbalera. Očekujem pravi derbi", nestrpljiv je Čačanin.

Darko Lazović u septembru puni 24 godine, a ovo mu je šesta sezona u crveno-belom dresu. On se u slučaju odlaska Milijaša nameće kao jedan od najozbiljnijih kandidata za novog kapitena ekipe.

Za Zvezdu je nastupio na 90 mečeva u Superligi, postigao je 20 pogodaka i asistirao 16 puta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC