• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarezov naslednik je... Mario Baloteli?

Autor mondo.rs

Glasine o prelasku temperamentnog napadača iz Milana u Liverpul ne jenjavaju, uprkos demantiju sa San Sira.

Italija, Engleska, Italija... Engleska?

Mario Baloteli tek je napunio 24 godine, ali je preko glave preturio više nego mnogi drugi fudbaleri za čitavu karijeru.

U Interu i Mančester sitiju bio je prevelika glavobolja, kako trenerima, tako i rukovodstvu, pa je u oba kluba opstao samo po dve i po godine.

Poslednju sezonu i po igra za Milan, učinak mu je nikad bolji(30 golova na 54 zvanične utakmice), ali "rosoneri" više nisu ono što su bili i Baloteli u njihovom timu izgleda kao lav u kavezu. Igra, daje golove, ali nekako bez temperamenta i strasti po kojima je bio poznat.

Milan je tokom leta koliko-toliko osnažio tim, međutim i dalje je vidno slabiji od Juventusa i Rome. Nekadašnji prvak Evrope uz to se nije plasirao ni u jedno evrotakmičenje i učestvovaće samo u Seriji A i Kupu Italije.

To znači i manje novca u klupskoj blagajni, pa prodaja Balotelija - čija vrednost se procenjuje na dvadesetak miliona funti - deluje kao potez o kome vredi razmisliti.

Najviše interesovanja za "Super Marija" pokazao je Liverpul, a pojedini britanski mediji objavili su da se njegov prvi operativac Jan Eir u Amsterdamu sastao sa neimenovanim čelnicima Milana.

Iskusni Adrijano Galijani, koji godinama odgovara vlasniku Silviju Berluskoniju za sva pitanja vezana za tim, nije "zagrizao" taj mamac, već je demantovao da je bilo ikakvog kontakta.

"Liverpul za sada nije poslao ponudu za Balotelija, tako da nije bilo ni pregovora. Međutim, prelazni rok traje do 1. septembra, tako da ćemo videti..."

Ako to nije bio poziv "crvenima" da konkretizuju svoje želje, onda ne znamo kako bi on trebalo da zvuči!

Podsetimo da je Liverpul samo od prodaje Luisa Suareza zaradio 80 miliona evra, od čega je kupio Lalanu, Lovrena, Markovića i Džana.

U dovođenje Lamberta, Origija i Morena uložio je dodatnih 30 miliona evra, pa - s obzirom na veliki novac koji premijerligaši svake godine dobijaju od TV prava - lako može da odgovori na svaki realan zahtev Milana za Marija Balotelija.

Bio bi to, verovatno, najzvučniji transfer ostatka letnje fudbalske "pijace"...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC