• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Zašto da menjam tim koji pobeđuje?

Autor mondo.rs

Trener Zvezde nije zabrinut u slučaju da klub do petka uveče ne reši problem vezan za registraciju (devetorice) novih igrača. "Vojvodina blagi favorit".

 Lalatović: Zašto da menjam tim koji pobeđuje? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i u treći zvanični meč ove sezone najverovatnije ulazi bez igrača koji su tokom aktuelnog prelaznog roka stigli u klub.

To se nije ispostavilo kao problem u duelima sa Radničkim iz Niša (2:0) i Jagodinom (3:0), ali crveno-belima u subotu (20.30) sledi mnogo teži ispit. Posle dve utakmice na "Marakani", ekipa Nenada Lalatovića ide u Novi Sad, na megdan Vojvodini.

"Lale" su u prva dva kola, takođe, osvojile šest bodova bez "novajlija", ali će trener Zoran Marić protiv Zvezde moći da računa na Nikolu Mojsilovića i Slobodana Novakovića.

"Vojvodina je po mom mišljenju među dve-tri najbolje ekipe u ligi. Imaju spoj mladosti i iskustva, uigrani su i dočekuju nas na njihovom terenu. Mogu da kažem, čak, da je Vojvodina blagi favorit, ali to ne mora ništa da znači. Naš cilj se zna, a to je pobeda", istakao je Lalatović na konferenciji za medije uoči derbija trećeg kola Jelen Superlige.

Ukoliko do petka uveče ne dođe do obrta, crveno-beli će i definitivno opet biti bez igrača angažovanih ovog leta.

"Tim koji bude izašao na teren je najbolji trenutno. Čak i da dođe do obrta, pitanje je da li bi bilo promena u sastavu. Zadovoljan sam igračima koji su nastupili u prva dva kola i apsolutno verujem u njih. Nemam razloga da menjam tim koji pobeđuje", naveo je Lalatović.

Jedina dilema, ne računajući problem sa registracijama, za trenera crveno-belih bio je nastup Sava Pavićevića, koji je protiv Jagodine zamenjen zbog povrede.

"Savo nije trenirao sa ekipom u ponedeljak i utorak, ali je sada dobro tako da će igrati u Novom Sadu", rekao je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC