• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigla "stratosferska ponuda" za Etoa!

Mančester siti zimus nije uspio da angažuje Kaku za 100 miliona evra, ali to operativce bogatog engleskog kluba očigledno nije navelo da odustanu.

 Stigla "stratosferska ponuda" za Etoa! Izvor: MONDO

Predsjednik Barselone Đoan Laporta u nedjelju je otkrio da je na Nou Kamp stigla "stratosferska ponuda" Sitija za kamerunskog napadača Samjuela Etoa.

"Eto ima stratosfersku ponudu Mančester sitija. Ako je prihvati, postaće najbolje plaćeni fudbaler svijeta. To je čudovišna ponuda. On želi da ostane, ali takvu ponudu je jako teško odbiti", rekao je Laporta katalonskoj radio stanici "iCat FM".

Eto ima ugovor sa Barsom do ljeta 2010.godine, pa klub želi da produži saradnju sa njim ili da ga unovči što je moguće bolje.

Izgleda da druga opcija Laporti zvuči primamljivije, jer bi sa novcem od transfera Etoa mogao da kupi Davida Vilju iz Valensije ili nekog drugog kvalitetnog napadača. Nezvanično, obeštećenje bi trebalo da iznosi 30 miliona evra, a još se ne zna kolika bi bila igračeva primanja.

"Ako Eto prihvati ovu stratosfersku ponudu", nije odustajao Laporta od svoje definicije, "moraćemo da dovedemo adekvatnu zamjenu".

Eto je prošle sezone postigao 36 golova i bio jedan od najzaslužnijih za to što je Barselona osvojila Ligu šampiona, Primeru i Kup kralja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC