• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Novom Sadu, ipak, bez pojačanja

Autor mondo.rs

Pad zabrane licenciranja novih igrača neće značiti i nastup svih novajlija u derbiju 3. kola Jelen Superlige, Vojvodina - Crvena zvezda. Malo zbog odluke trenera, malo zbog neobavljene registracije.

Uprava FK Crvena zvezda uspela je u petak u kasnim popodnevnim satima da sruši zabranu licenciranja novih fudbalera za sezonu 2014/15.

Međutim, to nije značilo i da će automatski svi igrači steći pravo nastupa u subotu, u 20.30, kada u Novom Sadu bude počeo derbi 3. kola Jelen Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde.

Naime, trener Nenad Lalatović, potvrđeno je MONDU, uvrstiće u protokol samo dvojicu igrača koje do sada nije mogao da koristi, a to su Bogdan Planić i Nenad Gavrić. Izvesno je da će oni meč početi s klupe, a Gavrić bi šansu mogao da dobije u nastavku utakmice, u zavisnosti od toga kako se bude kretao rezultat.

Planić će biti tu, za svaki slučaj, jer Savo Pavićević u derbi ulazi rovit.

Ostali ili nisu ušli među 18 ili nisu licencirani, uprkos dozvoli koju je klub dobio. Crveno-beli još čekaju sertifikate iz Južne Koreje, odnosno Ukrajine, za Miloša Bosančića i Damira Kahrimana. Danijel Avramovski, Stefan Đorđević, Nikola Antić, Predrag Đorđević, Mamadu Mbođ i Đorđe Despotović pokušaće da se nametnu za utakmicu sa Spartakom, narednog vikenda.

Ako im to ne uspe do tada, pred svim fudbalerima Superlige je dvonedeljna pauza zbog početka kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj. U tom terminu, Crvena zvezda gostovaće u Moskvi, na otvaranju novog stadiona Spartaka, i izvesno je da će Lalatović tada šansu pružiti i onima koji su dugo morali da treniraju po strani i čekaju da Uprava reši prvi od dva goruća problema, licenciranje igrača.

Sada, čelnici kluba moraju da zapnu kako bi rešili problem i licence za nastup u Superligi, jer igraju pod uslovnom, a ona neće zauvek trajati.

Što se utakmice u Novom Sadu tiče, najverovatnije je da će Lalatović izvesti isti tim kao u prva dva kola, koji je pobedio Radnički iz Niša i Jagodinu ukupnim rezultatom 5:0. To znači Rajković - Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović - Kovačević, Milijaš - Lazović, Savićević, Pečnik - Rakić.

Prilično ofanzivna postava za vruće gostovanje. Stoga, ako Lalatović i bude odlučio da promeni nešto, moguća varijanta bila bi još jedan defanzivni vezista umesto Savićevića, a pomeranje Milijaša malo unapred.

Duel počinje u 20.30.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC