• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Herta primorana da proda Kačara? Lacio čeka

Igrači Herte okupiće se za 12 dana i početi pripreme za novu sezonu.

 Herta primorana da proda Kačara? Lacio čeka Izvor: MONDO

Do tog datuma, direktor Mihael Pric mora da ostvari zadatak od strane uprave da zaradi oko pet miliona evra prodajom jednog igrača.

Pric je odlučio da to bude ili hrvatski veteran Josip "Džo" Šimunić ili mladi njemački reprezentativac Patrik Ebert. Ali, nijedna ponuda nije stigla za 31-godišnjeg defanzivca, za kojeg Herta traži oko 7,5 miliona evra, niti za talentovanog Eberta (22), čija je vrijednost skočila poslije EP za mlade i sada iznosi oko pet miliona evra.

"Nismo dobili nikakve ponude", požalio se Pric.

Ukoliko ostane takva situacija, on će morati da proda u ovom trenutku najveću zvijezdu Herte i najvrijednijeg fudbalera tima, Gojka Kačara. Zašto? Za njega ponuda ima i to više...

Iako se Srbija nije proslavila na EP za mlade u Švedskoj, Kačar je Evropu podsjetio da bi mogao da izraste u jednog od najboljih vezista kontinenta, a to je naročito privuklo italijanske klubove.

"News aus Berlin" u izdanju od ponedjeljka piše da je smijenjeni generalni menadžer Herte Diter Henes zimus odbio ponudu Fiorentine za Kačara vrijednu šest miliona evra, ali da su sada stigle nove, bogatije sa Apenina.

Hertin budžet za narednu sezonu mogao bi lako da popuni Lacio, ukoliko uplati oko osam miliona evra za otkup Kačarovog ugovora koji važi do 2012. godine.

Kačar je u Berlin stigao prošlog ljeta iz Vojvodine i u debitantskoj Bundes sezoni postigao je sedam golova na 42 utakmice. U međuvremenu postao je A reprezentativac (devet mečeva), uz redovno pojavljivanje u mladoj selekciji (14 mečeva, osam golova).

Herta je za Kačara platila oko tri miliona evra novosadskom klubu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC