• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isah: Neka Parker pita vrača da li da dođe...

"Čujem se sa Parkerom. Baš smo pričali prije neki dan... Ne znam da li će da se vrati. Neka odluči sam ili neka pita vrača", kaže fudbaler Zvezde.

 Isah: Neka Parker pita vrača da li da dođe... Izvor: MONDO

"Vračanje" je glavna tema u kampu fudbalera Crvene zvezde u Ivanjici. Poslije navodne izjave Mohameda Avala Isaha da je "konsultovao vrača o tome da li da se vrati u Zvezdu ili ne", zbijanje šale na račun magije česta je pojava.

Isah je brzo demantovao da je ikada izgovorio tako nešto, ali i dodao da bi Bernard Parker mogao da se konsultuje na sličan način prije nego odluči da li će se i on vratiti na Marakanu ili ne...

"Čujem se sa Parkerom. Baš smo pričali prije neki dan... Preneo sam mu da je situacija bolja i lepša. Ipak, ne znam njegovu odluku, niti sam ga to pitao. To je njegova stvar. Neka sam odluči ili neka pita vrača", uz smijeh je pričao Isah, koji je odlučio da pokuša ponovo u Zvezdi, nakon prošle polusezone ispunjene dugovima, porazima, razmiricama u klubu...

"Moja želja oduvijek je da igram u Crvenoj zvezdi i to nisam krio. Istina je da je bilo nekih problema ali oni su sada riješeni na relaciji mog bivšeg kluba i Zvezde. Sada sam tu i želim da ostanem u Beogradu do isteka ugovora a potpisao sam ga na četiri godine, kao što znate", uvjerava snažni defanzivni vezista iz Gane.

O "vraču"?

"Ma, kakav vrač!? Ne razumijem... Ne znam ko je to rekao, ali ja nisam. Nisam se konsultovao sa vračem, sam sam donio odluku da se vratim", dodao je Isah, koji se u Beograd vratio dan uoči odlaska na prireme i zatekao svega nekoliko poznatih lica u odnosu na prošlu sezonu.

Isah i Južnoafrikanac Parker u isto vreme stigli su u Crvenu zvezdu, u januaru ove godine, ali sa njima nisu potpisani istovetni ugovori. Kada isplaćivanje rata od strane prethodnog rukovodstva nije obavljeno na vreme, Parkerov ugovor prestao je da važi, ali Isahov nije.

Ipak, Crvena zvezda učinila je sve da pred FIFA i UEFA objasni okolnosti pod kojima je došlo do kršenja ugovornih obaveza prema reprezentativcu Južne Afrike i posljednje vijesti ohrabrujuće su po novo rukovodstvo, koje bi rado videlo Parkera ponovo na treningu Zvezde.

Menadžer Zoran Stojadinović objasnio je prije nekoliko dana da mnogi klubovi kasne sa uplatama, naročito sada u doba ekonomske krize i da su FIFA i UEFA u više navrata pokazale razumevanje. On je dodao i da će "sam uplatiti 200.000 evra na Parkerov račun onog dana kad se on pojavi na treningu Zvezde", kao i da će taj novac "vratiti kad ga Zvezda bude prodala".

Za Parkera je zimus plaćeno oko 300.000 evra, ali kada 5. maja nije uplaćena druga rata, on je po ugovoru automatski postao igrač prethodnog kluba, Rojal Zulua iz Južne Afrike.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC