• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaigraće Bosančić i Despotović, odlazi Kovačević?

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović čeka 31. 8. kako bi definitivno znao s kim može da računa za nastavak šampionske trke s Partizanom.

Vezni red Crvene zvezde svakako će doživeti tektonske promene posle odlaska kapitena i ključnog igrača u tri startne pobede, Nenada Milijaša.

Međutim, nije nemoguće da od kraja prelaznog roka u većini evropskih zemalja, 31. avgusta, šampion Srbije ostane bez još jednog ključnog igrača u manevru.

Aleksandar Kovačević, uz Nikolu Mijailovića i Darka Lazovića kandidat za budućeg kapitena, ponovo je u centru pažnje rumunske Steaue, koja je želela da ga dovede još početkom avgusta, ali je potom malo ustuknula.

Sada, četiri dana pre isteka prelaznog roka, Kovačević se u Rumuniji ponovo pominje kao potencijalno pojačanje kluba iz Bukurešta, a Crvenoj zvezdi navodno bi trebalo da pripadne obeštećenje od oko 800.000 evra. Treba odmah reći da od tog obeštećenja čak 40 odsto pripada Spartaku iz Subotice, koji je prilikom Kovačevićevog transfera u Crvenu zvezdu tražio 160.000 evra i 20 odsto od buduće prodaje, a dobio 85.000 evra i 40 odsto.

Ako bi Kovačević otišao u Steauu pod navedenim uslovima, Spartaku bi pripalo 320.000 evra (umesto 160.000).

Hipotetički, u veznom redu Crvene zvezde od standardnih iz drugog dela sezone 2013/14, mogao bi da ostane samo Lazović, koji je u jednom trenutku bio prvi pik za odlazak u inostranstvo.

Posle utakmice sa Spartakom u subotu, crveno-bele očekuje dvonedeljna pauza zbog početka kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj. Taj period trebalo bi da posluži treneru Nenadu Lalatoviću da sabere i oduzme, jer bi u međuvremenu trebalo da postane definitivno jasno s kim može da računa za nastavak šampionske trke s Partizanom.

Već za utakmicu sa Subotičanima moći će da koristi i Miloša Bosančića i Đorđa Despotovića za koje su u Ljutice Bogdana stigli sertifikati iz prethodnih klubova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC