• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Zvezde očekivan, zamenik i ne baš

Autor mondo.rs

Posle odlaska Nenada Milijaša traka ide oko ruke Nikole Mijailovića, što je i moglo da se pretpostavi. Izbor zamenika, međutim, ostavlja prostor za nagađanja kada je u pitanju završnica prelaznog roka

 Kapiten Zvezde očekivan, zamenik i ne baš Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS
Novi kapiten Crvene zvezde je Nikola Mijailović.

Iskusni levi bek nasledio je traku od Nenada Milijaša, koji je prešao u tursku Manisu, a u novoj ulozi debitovaće u subotu na "Marakani" (19.30), protiv Spartaka iz Subotice u meču četvrtog kola Jelen Superlige.

Ovakva odluka trenera Nenada Lalatovića nije čudna i mogla je da se nasluti, s obzirom na Mijailovićevo iskustvo, status u timu i uticaj na saigrače, ali je interesantan izbor njegovog zamenika.

Očekivalo se da to bude Darko Lazović, igrač koji je ušao u šestu sezonu kao član Crvene zvezde, međutim, mladi strateg odlučio je da u slučaju odsustva Mijailovića sa terena, traku nosi Aleksandar Kovačević.

"Zvezdino dete", koje se prošle sezone vratilo u klub iz Spartaka, standardno je i u crveno-belom dresu i u mladoj reprezentaciji Srbije, tako da nema ničeg lošeg u tome što mu je trener ukazao čast, međutim, ovakav potez Lalatovića nagoveštava i mogući finiš letnjeg prelaznog roka kada su u pitanju odlasci iz Crvene zvezde.

Poslednjih dana pisalo o ponudi Steaue za Kovačevića, ali od njegove prodaje očigledno nema ništa, dok izostavljanje Lazovića u izboru kapitena, nagoveštava da će 23-godišnji krilni fudbaler uskoro napustiti "Marakanu".

Videćemo samo da li do kraja ovog ili u sledećem prelaznom roku.

Lazoviću ugovor ističe u junu 2015. godine, tako da je naredna zima poslednji period kada bi Zvezda mogla da zaradi na njegovom odlasku (ili, kao u slučaju Milijaša, da ga pusti bez obeštećenja, u zamenu za oproštaj dela duga).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC