• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milunović: Posle me pitaju koliko volim Zvezdu!?

Autor mondo.rs

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović, čiju je ljubav i odanost Uprava želela da formalizuje potpisom na papir, otvorio je dušu na društvenim mrežama.

 Milunović: Posle me pitaju koliko volim Zvezdu!? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Krajem marta, Luka Milunović (22) sklonjen je iz prvog tima Crvene zvezde zato što je odbio da potpiše ugovor koji bi ga obavezao da ne tuži klub zbog neisplaćenih zarada. To je obećao usmeno, ali rukovodstvu nije bilo dovoljno.

Zato je do kraja sezone je trenirao odvojeno od ekipe i posle proslave titule definitivno napustio klub, bez tužbe. Prošle nedelje je razjašnjeno da će nastaviti karijeru u Grčkoj, u Platanijasu.

Navijačima Zvezde obratio se u petak na svom Instagram profilu, emotivnom porukom:"Sklone te iz tima zbog nepotpisanog papira, treniraš sam odvojeno od ekipe, gledaš utakmice sa tribina, a i dalje se raduješ svakoj pobedi kao da i sam učestvuješ dole na terenu! I onda se završi sezona, oprostiš Zvezdi polovinu zarađenog novca i ne tužiš klub (kao što sam i obećao). I posle te pitaju koliko voliš Zvezdu?! Nikad neću zaboraviti Bordo, titulu, prvi gol, kup, saigrače, gol na derbiju, besparicu, trenere, navijače, Marakanu, ma sve... Nadam se da će uskoro grb biti bogatiji za još jednu zvezdicu!", poručio je Milunović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC