• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi Ristić menja Milijaša, Lazović na bolovanju

Autor mondo.rs

Talentovani Mihailo Ristić i pojačanje iz Napretka Nenad Gavrić debitovaće protiv Spartaka u startnoj postavi Crvene zvezde, saznaje MONDO. Darko Lazović ispao iz tima zbog povrede.

 Mladi Ristić menja Milijaša, Lazović na bolovanju Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Startna postava Crvene zvezde u subotu će prvi put ove sezone pretrpeti promene.

Posle tri utakmice u kojima nije mogao da računa na sve igrače, za trenera Nenada Lalatovića je konačno rešen problem registracije svih igrača, ali ga je zadesio novi - povredio se Darko Lazović, koji je istegao mišić tokom treninga.

Krilni fudbaler crveno-belih zbog toga će morati da pauzira neko vreme i neće ga biti u meču 4. kola Jelen Superlige, protiv Spartaka iz Subotice.

Iz tima je ispao i kapiten Nenad Milijaš, koji je prešao u tursku Manisu, pa se nestrpljivo čekala odluka ko će ga zameniti.

Jedna od opcija bila su dvojica napadača, međutim, Lalatović je rešio da ne menja mnogo formacijski.

MONDO saznaje da će umesto Lazovića u startnih 11 "upasti" pojačanje iz kruševačkog Napretka, Nenad Gavrić, dok će Milijaša zameniti talentovani Mihailo Ristić. I jedan i drugi u subotu će pred Delijama debitovati kao "starteri".

Mladi Ristić je, međutim, izgleda samo trenutna zamena za Milijaša, pošto je sve izvesniji povratak Miloša Ninkovića u klub, dok je Makedonac Daniel Avramovski nasledio dres sa brojem deset, a pošto je u petak i njemu stigao sertifikat potreban za registraciju, može se naslutiti da u Zvezdi ozbiljno računaju na njega.

U startnoj postavi ostao je Đorđe Rakić koji je bio pod upitnikom zbog povrede ramena, tako da će u subotu protiv Spartaka iz Subotice u timu Crvene zvezde od prvog minuta zaigrati najverovatnije: Rajković - Mijailović, Pavićević, Lazić, Petković - Kovačević, Ristić, Gavrić, Savićević, Pečnik - Rakić.

Prethodna postava donela je crveno-belima maksimalnih devet bodova, videćemo hoće li i ova nastaviti uspešan niz ili će se ispostaviti da je odlazak Nenada Milijaša prejak udarac za mladu ekipu Nenada Lalatovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC