• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lućano Mođi se vraća u Seriju A?!

Bivši direktor Juventusa Lućano Mođi, kome je zbog skandala s namještanjem utakmica zabranjen rad, vraća se u italijanski fudbal!

 Lućano Mođi se vraća u Seriju A?! Izvor: MONDO

Čovjek koji je postao sinonim za "kalčopoli" skandal zbog kojeg je Juventus izbačen u Seriju B, potvrdio je medijima na Apeninima da razmišlja da postane jedan od savjetnika porodice Menarini, inače vlasnika ekipe Bolonje.

"Dao sam sebi nešto da radim, to je vrlo jednostavno. Pomažem predsjedniku Menariniju da pronađe nove poslovne partnere za klub", izjavio je Mođi za "Italpress".

Ranije su se u lokalnoj štampi pojavile spekulacije da bi nekadašnji šef "stare dame" mogao da otkupi dionice Bolonje i postane ponovo jedan od uticajnijih ljudi u Seriji A.

"Nemam nikakvih interesa da kupim klupske dionice, ali ću da razmislim o ulozi konsultanta", dodao je Mođi, kome Italijanska fudbalska federacija ne zabranjuje "neoficijelne funkcije".

Međutim cjelokupna javnost i navijači u Bolonji oštro se protive toj ideji, a glas protiv digao je i bivši gradonačelnik Đorđo Kvazaloka.

"To bi bila sramota za klub, ali i za cijeli grad. I to u periodu kada plavo-crveni slave 100 godina postojanja", rekao je Kvazaloka.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC