• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez kondicionog trenera, Stajkovac otišao

Autor mondo.rs

Potencijalni problem za crveno-bele u nastavku šampionata. Aleksandar Stajkovac napustio stručni štab zbog privatnih obaveza, saznaje MONDO.

Takmičarski gledano, Crvena zvezda ima najbolji start sezone u istoriji, ali problemi nikako da zaobiđu klub iz Ljutice Bogdana.

Ekipa je uprkos finansijskim poteškoćama i zabrani registrovanja novih igrača odlično krenula, vezala četiri pobede bez primljenog gola i delovalo je da, što se tiče igrača i trenera, rasterećeno dočekuje dvonedeljnu pauzu zbog termina rezervisanog za nacionalne timove.

MONDO, međutim, saznaje da situacija nije baš toliko dobra. Stručni štab crveno-belih zbog privatnih obaveza napustio je kondicioni trener Aleksandar Stajkovac, čiji je rad sa igračima tokom pripremnog perioda bio prilično vidljiv u prva četiri kola.

"Tačno je da sam otišao iz Crvene zvezde. Već dugo radim privatno sa velikim brojem igrača i nisam mogao da uskladim sve obaveze. Moraću da putujem kod Jojića u Dortmund, Šćepovića u Glazgov, Čaušića u Tursku... Bilo bi neozbiljno prema klubu i nekorektno prema šefu Lalatoviću da odsustvujem sa treninga", potvrdio je Stajkovac da je došlo do rastanka.

Mladi kondicioni trener je dodao da se korektno rastao sa trenerom Nenadom Lalatovićem i ostalim doskorašnjim saradnicima.

"Ekipi želim sreću i sve najbolje u budućnosti, a nadam se da ću u maju doći da im čestitam na osvojenoj tituli", poručio je Stajkovac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC