• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Tražili me Real, Milan, Barsa, ali…

Nemanja Vidić otkrio da je dobio ponude Milana, Barselone i madridskog Reala, koje je odbio, uprkos protivljenju njegove supruge.

 Vidić: Tražili me Real, Milan, Barsa, ali… Izvor: MONDO

Sjajnim igrama protekle sezone defanzivac Mančester junajteda zaradio je nagradu najboljeg igrača “đavola” u izboru navijača, kao i najboljeg igrača Premijer lige u izboru samih igrača, ali i postao jedan od najtraženijih igrača na fudbalskom tržištu.

"Dobio sam ponude Milana, Barselona i Real Madrida, a bio sam vrlo iskren i otkrio sam sve menadžeru Aleksu Fergusonu. On je reagovao jako brzo i rekao mi da će mi povećati platu u skladu s mojom reputacijom u Premijer ligi i Europi", rekao je Vidić, prenosi britanski “San”.

Obećano – učinjeno! Uprava kluba sa Old Traforda vrlo brzo povećala je Vidiću platu sa 50 na 70 hiljada funti.

“Nakon ponude Milana i Reala došla je i ona iz Barselone koja je namjeravala da za mene plati 30 miliona funti, ali nakon poteza Sir Aleksa definitivno ostajem na Old Traffordu do isteka ugovora 2012. godine", istakao je Vidić.

Reprezentativac Srbije morao je da se izbori i sa pritiskom porodice, odnosno supruge suprugom Ane, koja je htjela da ide iz Mančestera.

“Moja supruga Ana nije zadovoljna životom u Mančesteru ali ne želim da se predomislim jer sam zadovoljan ekipom i mabicijama kluba za narednu sezonu. Osim toga, ljudi zaboravljaju da kada se preselite u neku drugu zemlju i ligu morate da mijenjate svoj stil igre, a moj stil je sada potpuno prilagođen Premijer ligi”, dodao je stub odbrane “đavola”.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC