• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon za MONDO: Umjesto torte - trening

Trener Zvezde Vladimir Petrović-Pižon u srijedu je napunio 54 godine. Fudbalere je u utorak častio slobodnim danom, a u srijedu sa dva treninga.

 Pižon za MONDO: Umjesto torte - trening  Izvor: MONDO

U kraćem intervjuu za MONDO, Pižon je rekao da mu je rođendanska želja da Zvezda "ove sezone napravi dobar rezultat", a to znači prije svega da igra dobro.

"Želim da igramo dobro, čim budemo igrali dobro sigurno ćemo osvojiti neki trofej. To nije moranje, ali ja bih volio da tako bude", rekao je trener Crvene zvezde.

Što se časti za fudbalere tiče, dobili su slobodan dan u utorak, a za srijedu, trener im je pripremio...

"Častiću ih na treningu, jer će imati dva treninga. A jedan moj prevodilac iz Kine mi je već čestitao Novu godinu, pošto je u Kini već prošla ponoć", našalio se Pižon.

Od fudbalera traži prije svega disciplinu, kako u igri i na treninzima, tako i van terena.

"Jedan igrač ili rukovodilac Crvene zvezde mora da zna kako da se ponaša van terena, mora da bude kulturan i vaspitan, jer te narod gleda kao igrača Crvene zvezde i tako treba i da se ponašaš", rekao je Pižon.

Zadovoljan je do sada urađenim.

"Prošlo je tek desetak dana, ali se igrači, za sada, ponašaju dobro. Igra još nije onakva kakva bi trebalo da bude, ali ima vremena za ispravke. Što se tiče novajlija, svi se trude i zalažu na treninzima. Imaćemo dobre igrače na koje možemo da računamo", rekao je Petrović.

Prelazni rok za Zvezdu još nije završen. Pižon kaže da ima još vremena za eventualno još neko novo lice, a deficitarno je mjesto lijevog beka.

"Treba nam još jedan lijevi bek ali zbog konkurencije jer sada je Ignjatijević sam. Ne smijemo da imamo samo jednog igrača na poziciji zbog kartona, povreda... Karadžić je takođe ljevonog ali ofanzivan igrač, krilo, kao i mladi Srećković koji je sa univerzitetskom reprezentacijom i čiji povratak čekamo. On je takođe vrlo brz igrač, lucidan".

(tekst i foto N. J. i P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC