• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spartak - Zvezda bratski, a takmičarski

Autor mondo.rs

Na otvaranju "Otkritje" arene u Moskvi, bratski crveno-beli klubovi odigrali zanimljiv duel, završen bez pobednika - 1:1. Domaći poveli golom Kombarova, Beograđani izjednačili pogotkom Jovića.

 Spartak - Zvezda bratski, a takmičarski Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pred 37.000 gledalaca, u Moskvi je u petak otvoren još jedan stadion napravljen za sledeće Svetsko prvenstvo. Svečanost domaćina, Spartaka, uveličala je Crvena zvezda i iskoristila put u Rusiju za dobru proveru.

Kombinovani timovi odigrali su zanimljiv meč, u kojem su igrači pokušali da se nametnu trenerima Muratu Jakinu i Nenadu Lalatoviću. Rusi su poveli u 8. minutu, golom Dmitrija Kombarova, gosti su izjednačili u 84, pogotkom Luke Jovića.

Do kraja meča i jedni i drugi su imali lepe prilike da pobede. Najpre je u 87. minutu rezervista Zvezde Đorđe Despotović nepotrebno ušao iz ofsajda u pitanju Grujića i nedozvoljeno zatresao mrežu, a potom je Spartak pogodio stativu.

Bez "pola prvog tima", šampion Srbije ostavio je dobar utisak u test meču sa takođe kombinovanom i "namazanijom" postavom Spartaka.

Ostaće upamćeno da je prvi gol na novom stadionu Spartaka postigao Kombarov, prepredenim udarcem u momentu dok je golman Zvezde Damir Kahriman nameštao "živi zid". Nelogičan pogodak za prijateljsku utakmicu, ali ipak važeći.
Trener Spartaka Murat Jakin izvršio je prve izmene već u 20. minutu i tako pružio velikom broju igrača šansu za dokazivanje na lepom i glamuroznom stadionu. Isto je uradio i Nenad Lalatović, a jedan od onih koji su iskoristili priliku je Luka Jović.

Najtalenovaniji fudbaler Crvene zvezde pogodio je u 84. minutu za konačnih 1:1. Ispratio je akciju Nejca Pečnika, preuzeo loptu i sa sedam metara je ubacio u mrežu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC