• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Radonjić: Vreme je za fudbal!

Autor mondo.rs

Nekadašnja nada Partizana rešio da "smiri glavu" u Italiji i kroz nastupe za Empoli pokaže zašto se smatra jednim od najtalentovanijih srpskih igrača.

Iako mu je tek 18 godina, Nemanja Radonjić je već dobro poznat sportskoj javnosti. Nažalost, više po tome što ga prati epitet "usijane glave", nego po golovima i asistencijama.

Jedan od najvećih talenata domaćeg fudbala rešio je da ove sezone promeni imidž o sebi. Poslednjeg dana prelaznog roka stigao je u Empoli, a u izjavi za MONDO datoj posredstvom svojih zastupnika, agencije Lian Sport, kaže da je odlično prihvaćen u italijanskom klubu.


"Došlo je vreme da pokažem šta znam i da mogu da igram kvalitetno i na seniorskom nivou. Zaista sam izvanredno dočekan u Empoliju. Posle dobrih igara za omladinsku reprezentaciju Srbije na turniru Stevan Ćele Vilotić rečeno mi je da su očekivanja od mene velika. Pokušaću da se nametnem golovima i asistencijama i tako izborim za povratak u Rim", poručio je mladi napadač.

Radonjić je u Empoli stigao iz Rome.

"Rečeno mi je da će moj rad narednih godinu dana nadgledati sportski direktor 'vučice', Valter Sabatini. Nadam se da ću uspeti da ga ubedim da mi je mesto na 'Olimpiku'", priželjkuje omladinski reprezentativac Srbije.

Ekipa Empolija se posle dva kola Serije A nalazi na začelju tabele sa dva poraza (Udineze 0:2, Roma 0:1), tako da će svaka pomoć biti dobrodošla. Videćemo može li baš Radonjić da bude "čovek preokreta"...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC