• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučki OFK Omladinac dobio reflektore

Autor mondo.ba

OFK Omladinac iz banjalučkog naselja Lazarevo u četvrtak je dobio reflektore i imaće osvijetljen stadion na inicijativu uprave kluba i Savjeta MZ Lazarevo 2 uz realizaciju Gradske uprave.

Postavljena rasvjeta će služiti u razvoju oko 150 igrača u omladinskom pogonu kluba, rekreativcima, ali i spriječite huligane da u noćnim satima uništavaju imovinu OFK Omladinac.

„Uložili smo mnogo truda ali i novca kako bi očuvali klub u životu, doveli smo u red ogradu oko stadiona, obnovili klupske prostorije, instalirali sistem za navodnjavanje, omasovili omladinsku školu... Pored standardnih problema koji muče i druge sportske kolektive, kod nas je izraženo i neodgovorno ponašanje pojedinca koji uništavaju imovinu kluba u noćnim časovima i ostavljaju za sobom hrpe smeća. Zato izražavam veliku zahvalnost gradonačelniku Slobodanu Gavranoviću i Gradskoj upravi na podršci i što su i u ovo teško vrijeme prepoznali prave vrijednosti i značaj kluba za mlade ljude iz naselja, Lazarevo ali i Grad u cjelini", rekao je predsjednik kluba Milan Šipragić.

OFK Omladinac osnovan je 1969. godine a zahvaljujući ostvarenim rezultatima kroz istoriju spada u jedan od najvećih klubova Banjaluke.



Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Super

Super da se konačno ulaže i u manje gradske klubove. Ovo u Lazarevu je pravi potez

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC