• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo i ekipa brojali do osam!

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

"Kraljevski klub" pokazao reakciju na poraze od Sosijedada i Atletiko Madrida, pobedivši na Rijazoru čak sa 8:2.

Real Madridu pretila je serija od tri poraza, najduža u Primeri još od maja 2009, kada je ekipa izgubila poslednjih pet utakmica u sezoni, počev od 2:6 protiv Barselone na stadionu Santjago Bernabeu.

Međutim, klasa "kraljeva" bila je prevelika za ekipu Deportiva, koja po povratku u elitno društvo ima samo jedan cilj - da na proleće ne ispadne u Segundu treći put za samo pet godina!

Deportivo - Real 2:8, poluvreme 0:3 (Medunjanin 51p, Toše 84 - Ronaldo 29, 41, 78, Rodrigez 36, Bejl 66, 74, Ernandez 88, 90+2)!

Madriđani su iz četiri meča sakupili šest bodova, a Deportivo ostao na četiri. U prva tri kola je samo Barselona imala stoprocentan učinak.

Real je posle dva poraza, od Sosijedada u gostima (2:4) i prošle subote od Atletika kod kuće (1:2), bio pod pritiskom da osvoji tri boda i zato se trener Karlo Anćeloti ljutio posle promašenih "zicera" Bejla i Benzeme u prvih petnaestak minuta.


Ipak, nije bilo razloga za brigu. Stvari su brzo došle na svoje mesto.

Ronaldo je majstorskim udarcem glavom sa 12 metara načeo mrežu domaćih i istovremeno "overio" jedan od retkih španskih stadiona, na kojima prethodno nije bio strelac.



Na 2:0 je projektilom iskosa sa leve strane povisio Džejms Rodrigez i tu je već bilo jasno u kom pravcu će se dalje odvijati utakmica.



Reprezentativac BiH Haris Medunjanin smanjio je na 1:3 iz "nategnutog" penala početkom drugog poluvremena, da bi Geret Bejl sa dva gola ugasio ono malo nade domaćih navijača.

Ronaldo je potom kompletirao het-trik (njegov 24. od dolaska na Bernabeu, pre nešto više od pet godina), a Ćićarito Ernandez odgovorio Rodrigezu na izazov iz prvog dela, pogodivši rašlje sa 18 metara.



Ernandez je prvi Meksikanac koji je dao gol za Real posle Huga Sančeza u sezoni 1991/92!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC