• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Rezultat iznad očekivanja

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde kaže da se pre početka prvenstva nije nadao učinku od pet pobeda i remija na startu sezone. I to bez primljenog gola.

 Lalatović: Rezultat iznad očekivanja Izvor: Mondo/Goran Sivački

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Fudbaleri Crvene zvezde posle remija u Kruševcu sa Napretkom (0:0) vratili su se na pobednički kolosek.

U šestom kolu Jelen Superlige na "Marakani" je savladan Novi Pazar 2:0, golovima Đorđa Rakića.

Crveno-beli sada imaju 16 bodova i još nisu primili gol. Trener Nenad Lalatović kaže da se pred start sezone nije nadao takvom učinku.

"Pitanje je ko koliko može da bude realan, ali ja jesam. Uoči početka sezone niko nije očekivao pet pobeda i remi u šest utakmica, bez primljenog gola, tako da je ovaj rezultat iznad očekivanja. Zadovoljan sam i ponosan na svoje igrače zbog toga", rekao je Lalatović posle pobede nad Novim Pazarom.


Što se tiče subotnje utakmice, mladi trener kaže da igra nije bila na željenom nivou, ali zna i razlog zašto je tako.

"Mogu da budem zadovoljan rezultatom i pobedom. Nije da Zvezda igra na nivou koji očekujem, ali ne može u ovom trenutku da bude bolje, kada je ovo tim koji nije prošao pripreme i koji je skrpljen s brda, s dola. Ovaj vezni red je prvi put danas igrao u ovom sastavu. Otišao nam je kapiten Milijaš nakon što je počeo sezonu sa nama, dok njegova zamena Bosančić nekoliko meseci nije igrao. Rakić i Lazović vraćaju se u ritam posle povreda kolena, dok Savićević nije igrao godinu dana, ali ja sam ponosan na sve njih s obzirom na situaciju. Nije to nivo koji očekujem, ali ovo je jedan od najboljih startova u istoriji našeg kluba. Sigurno je da možemo da igramo još bolje", smatra Lalatović.

"Jednim delom igre mogu da budem zadovoljan, dok jednim ne mogu. Postigli smo pogodak na vreme, hteli smo još jedan, ali je Novi Pazar, posle grešaka Vukana Savićevića, imao dve lepe prilike i mogao je da nas kazni. Nisu uspeli i mi smo smirili igru u druguom delu, postigli drugi gol i onda je sve bilo mnogo lakše", dodao je strateg crveno-belih.

Crvena zvezda će u sredu igrati opet na svom stadionu, protiv Borca iz Čačka u šesnaestini finala Kupa Srbije, a potom narednog vikenda gostuje kod istog rivala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC