• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pipo Inzagi: Jači su!

Autor mondo.rs

Posle prvog poraza na klupi Milana, i to u derbiju sa Juventusom (0:1), trener "rosonera" Pipo Inzagi priznao je da je očekivao previše od svog tima u ovom trenutku.

Trener Milana, Pipo Inzagi, počeo je sezonu sa dve pobede (Lacio 3:1, Parma 4:5), ali je potom usledilo prizemljenje u velikom derbiju Serije A.

Juventus je došao na pun "San Siro" i golom Karlosa Teveza, na pas Pola Pogbe, odneo sva tri boda - 0:1.

Ne samo to, zvanični šampion sa novim trenerom Masimilijanom Alegrijem, bivšim šefom struke Milana, odigrao je bolji meč i bio bliži da postigne i drugi gol. Juve je u formaciji 3-5-2 nadigrao Inzagijevu 4-3-3 postavku, a prevagu je odneo vezni red.


Posle svega, "Super Pipo", priznao je...

"Bio sam u nekom trenutku ubeđen da možemo da pobedimo Juventus, ali u realnosti su to bila prevelika očekivanja. Rekao sam igračima da sam zadovoljan, jer posle samo dve utakmice u sezoni ne možemo da budemo na nivou jednog od najjačih klubova Evrope, trenutno".

Inzagi se osvrnuo i na jednu pravu, veliku šansu koju je imao njegov tim, kada udarac glavom Keisukea Honde nije završio u mreži.

"Da je Honda pogodio, to bi promenilo kompletan tok utakmice. Posle smo pokušali sa dva špica, ali nije vredelo. Ovaj poraz trebalo bi da nas podseti da moramo da idemo korak po korak kako bismo nastavili da rastemo i da jednog dana budemo na Juventusovom ili Rominom nivou. Oni trenutno imaju nešto više od ostalih..."

Inzagi je o superlativima govorio i o pojedincima u Juventusovom timu.

"Gol su kreirala dva velika šampiona i to je odlučilo meč koji je išao ka tome da se završi rezultatom 0:0. Uprkos tome, naša odbrana je odigrala dobro i zaustavila skoro svaki njihov nalet. Razočarani smo porazom, ali tražiti pobedu u ovom periodu godine nad timom koji je šampion tri godine zaredom i koji je u tom periodu sakupio bar 50 bodova više od nas, nije bilo realno. Svi u klubu, a ja najviše, imamo velike ambicije, ali trebalo bi da budemo realni i da priznamo da su trenutno jači od nas".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC