• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Macari: Ne krivim Vidića

Autor mondo.rs

Srpski fudbaler načinio je početku grešku i omogućio Palermu vođstvo protiv Intera već u trećem minutu meča. "Ne mogu da ga krivim, takva greška dešava se jednom u 100 godina", kaže trener "neroazura".

Inter se nije dobro proveo na gostovanju Palermu, a veliki deo krivice što su već posle tri minuta igre gosti imali zaostatak od jednog gola ide "na dušu" Nemanje Vidića. Srpski internacionalac napravio je gotovo početnički kiks i omogućio Franku Vazkezu da pogodi.

"Neroazuri" u nastavku su uspeli da dokopaju boda, nakon što je Kovačić pogodio tri minuta pre odlaska na odmor.

Trener Intera Valter Macari, ipak ne krivi stamenog štopera.

"Vidićeva greška je nešto se dešava jednom u 100 godina u fudbalu, to je kao kada golmanu prođe lopta kroz noge i protivnik postigne gol. On je veoma iskusan igrač, ali to se može desiti svakome", izjavio je Macari.

Inter je tako u trećem kolu Serije A primio prvi gol ove sezone.

"Imali smo rekord jer nismo primili gol u prva dva kola, a onda je Vidić poklonio rivalu pogodak posle samo tri minuta... I ne moram više da pričam o tome", dodao je strateg Intera.

On je dodao da je njegov tim uspeo da se oporavi posle šoka na početku meča, da nastavi bolje, ali je evidentno da je rival imao više energije.

"Palermo nas je pritiskao, a mi smo izdržali te udare. Pokušavali smo da ostvarimo pobedu, čak četiri igrača preselio sam u odbranu nakon što smo postigli izjednačujući gol, ali je domaćin očigledno bio svežiji i motivisaniji".

Macari je rekao da na kraju ne može da bude nezadovoljan podelom plena na gostovanju.

"Bilo je veoma teško i znam kako možemo da poboljšamo igru. Znam tačno šta treba da kažem momcima. jasno je da ne mogu isti igrači na svaka tri dana da igraju svih 90 minuta u punom tempu, tako da je jasno da moramo maksimalno da koristimo sve resurse", rekao je trener Intera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC