• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENZACIJA: Četvrtoligaš u osmini finala Kupa RS!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Slavena iz Dobrljina, člana Područne lige RS, grupa Prijedor (četvrta liga) savladali su prvoligaša Slobodu iz Mrkonjić Grada 1:0 i plasirali se među 16 najboljih ekipa u Kupu Republike Srpske.

 SENZACIJA: Četvrtoligaš u osmini finala Kupa RS! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Najveće iznenađenje šesnaestine finala Kupa Republike Srpske priredili su fudbaleri nižerazrednog Slavena iz Dobrljina, koji su minimalnim rezultatom 1:0 na svom terenu savladali Slobodu iz Mrkonjić Grada, čime su obezbijedili plasman među 16 najboljih ekipa.

Premijerligaški derbi u Velikoj Obarskoj između Mladosti i Slavije završen je remijem 1:1, a srećnjiji i spretniji u penal lutriji bili su domaći fudbaleri i slavili sa 5:4.

Radnik iz Bijeljine takođe se plasirao u osminu finala i braniće pehar osvojen prošle godine. Bijeljinci su slavili 2:1 u Višegradu protiv prvoligaša Drine HE.

Ranije je odigrano 12 mečeva prve runde Kupa Srpske, a plasman u osminu finala obezbijedili su Rudar (Ugljevik), Sutjeska (Foča), Drina (Zvornik), Borac (Šamac), Velež (Nevesinje), Mladost (Gacko), Modriča, Rudar Prijedor, Sloboda (Novi Grad), Krupa (Krupa na Vrbasu), Borac (Banjaluka) i Jedinstvo (Žeravica).

Posljednji meč šesnaestine finala Kupa RS između predstavnika PFS Doboj i Progresa iz Kneževa biće odigran 30. septembra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC