• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević, Kovačević, Bosančić i Rajković odmaraju

Autor mondo.rs

Nenad Lalatović je najavio promene u timu Crvene zvezde za Kup utakmicu protiv Borca iz Čačka. MONDO saznaje ko sigurno neće igrati, a videćemo ko će sve dobiti šansu.

"Protiv Borca će šansu dobiti neki fudbaleri koji nisu igrali mnogo u prvenstvu. Naravno, ne možemo da menjamo sedmoricu, osmoricu, ali tri, četiri promene biće sigurno", rekao je trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović na konferenciji za medije uoči utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Borca iz Čačka u sredu na "Marakani" (19.00).

MONDO je uspeo da sazna koje igrače će mladi strateg sigurno odmoriti u duelu protiv "zebri", a to su Aleksandar Kovačević, Vukan Savićević, Miloš Bosančić i golman Predrag Rajković.


Mladog Rajkovića će među stativama definitivno zameniti Damir Kahriman, dok je ostatak tima zaista nezahvalno prognozirati.

Lalatović ima nekoliko opcija, a trebalo bi očekivati da od prvog minuta zaigraju Daniel Avramovski (umesto Vukana Savićevića) i Goran Gogić ili Marko Grujić (umesto Aleksandra Kovačevića), kao i Nenad Gavrić na jednom od dva krila.

Šansi se nadaju i Luka Jović, Đorđe Despotović, Vukašin Jovanović, Bogdan Planić, Mihailo Ristić, Nikola Antić, Stefan i Predrag Đorđević i Aleksandar Katai.

Nema sumnje da će Lalatović pored toga što odmara neke igrače, morati i taktički nešto da sakrije, jer crveno-beli za vikend igraju protiv istog rivala u prvenstvenom duelu, ovaj put u Čačku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC