• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Bez Avramovskog, Jovanović krio povredu

Autor mondo.rs

Crvena zvezda će u Čačku igrati bez makedonskog veziste koji je bio planiran za startnu postavu, a trener Nenad Lalatović otkrio je i koliku želju ima mladi štoper Vukašin Jovanović da igra.

 Lalatović: Bez Avramovskog, Jovanović krio povredu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Veliki problem imaće Nenad Lalatović u ponedeljak u Čačku, gde će Crvena zvezda od 19 časova igrati protiv Borca utakmicu sedmog kola Jelen Superlige.

Trener crveno-belih neće moći da računa na Daniela Avramovskog, koji je obnovio povredu u prethodnom duelu ova dva tima, prošle srede u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Makedonski vezista dobrim igrama nametnuo se kao prva zamena za Nenada Milijaša, koji je posle trećeg kola otišao u Tursku, ali povreda primicača koju je dobio igrajući za nacionalni tim po drugi put ga je udaljila sa terena, a u međuvremenu je zbog prehlade propustio i gostovanje u Kruševcu.


"Planirao sam da ga stavim da igra od početka. Nažalost, obnovio je povredu koju je zadobio tokom igranja za reprezentaciju i prema trenutnim procenama biće van stroja dve nedelje", rekao je Lalatović na konferenciji za medije uoči utakmice.

Problem sa povredom prethodnih dana imao je i talentovani štoper Vukašin Jovanović, čiji je nastup pod upitnikom. On je bio planiran da počne meč u sredu, zbog čega je čak umalo sakrio od trenera da je povređen!

"Jovanović je takođe bio povređen, povredio je zglob i to dan pre utakmice Kupa. Na sam dan utakmice sam od doktora saznao da neće moći da igra, jer Jovanović to nije hteo da mi kaže, imao je veliku želju da igra jer je bilo predviđeno da počne utakmicu od prvog minuta, ali povreda je bila jača od toga i nije mogao da nastupi. Juče je trenirao, bolje mu je, tako da će konkurisati za sastav. Svi ostali fudbaleri su zdravi, ali još nisam odlučio ko će početi utakmicu", rekao je Lalatović.

Što se tiče gostovanja u Čačku, cilj Crvene zvezde je dobro poznat.

"Ovo je 'drugo poluvreme' naših duela, prvo smo mi dobili u Kupu. Biće teže, jer igramo tradicionalno lošije u Čačku, Borac je kvalitetan tim, ali verujem da ćemo pokazati da smo bolji i nadam se da ćemo ostvariti novu pobedu".

"Mislim da će Borac igrati zatvoreno i na kontru. Spremni smo na to, Zvezda uvek ide na pobedu, mada su je i oni najavili, Ipak, mi nismo Zvezda iz Malog Mokrog Luga, već ona prava", dodao je Lalatović.

Darko Lazović, koji je počeo igračku karijeru u Borcu, rekao je da očekuje pobedu protiv svog nekadašnjeg kluba.

"Sledi nam još jedno teško gostovanje, posle Kruševca i Novog Sada. Oni imaju osam bodova i ulaze u meč sa velikom dozom samopouzdanja. Ipak, naši ciljevi su jasni, a to su nova tri boda".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC