• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekli su: Murinjo, Rodžers, Anćeloti, Pelegrini...

Autor mondo.rs

Pročitajte reakcije trenera posle utakmica odigranih u subotu.

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo ocenio je da je pobeda njegove ekipe od 3:0 protiv Aston Vile rezultat njene dominacije tokom cele utakmice.

"Bilo je sve dobro od samog početka. Kontrolisali smo utakmicu, čak i kad nismo bili opasni, držali smo loptu... Sve je bilo pod kontrolom. Drugi i treći gol su 'ubili utakmicu'. Rezultat je posledica naše dominacije", rekao je Murinjo za britanske medije.

Čelsi je danas na svom terenu savladao Aston Vilu sa 3:0 u šestom kolu Premijer lige, tako da je i dalje prvi na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

"Različiti igrači postižu golove. Nismo savršeni, moramo da se poboljšamo u svakoj oblasti, ali nam dobro ide", kazao je Murinjo.

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je Karim Benzema i pored toga što nije postigao gol, odigrao glavnu ulogu u pobedi njegovog tima nad Viljarealom.

"Ključ utakmice je bio drugi gol i Karim koji je imao važno meče, jer je namestio gol Ronaldu. Njegov učinak je bio značajan, čak i ako nije postigao gol. Nekad igrate i bolje kada ne dajete golove", kazao je Anćeloti za španske medije.

Real je pobedio danas Viljareal sa 2:0 u šestom kolu Primere, a golove su postigli Luka Modrić i Kristijano Ronaldo.

"Dobro je što smo pobedili u teškoj utakmici protiv tima koji je igrao dobro... Ali, mi smo ipak ti koji smo kontrolisali utakmicu", kazao je Anćeloti.

Real je trenutno, posle šest odigranih mečeva, četvrti na tabeli primere sa 12 bodova.

Fudbaler Mančester sitija Samir Nasri moraće naredne nedelje na operaciju prepone, zbog čega će odsustvovati oko mesec danas sa terena, preneli su danas britanski mediji.

"Veoma je ozbiljna Nasrijeva povreda. Ja nisam doktor, ali mislim da će morati na operaciju u narednih nekolika dana i mislim da će odsustvovati oko mesec dana sa terena", rekao je trener Mančester sitija Manuel Pelegrini.

Nasri je u sredu propustio utakmicu protiv Šefild Venzdeja u Kupu zbog povrede, a Pelegrini je rekao da je Francuz veoma bitan igrača za njegovu ekipu.

Trener fudbalera Liverpula Brendon Rodžers rekao je danas da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Evertona, ali ne i rezultatom.

"Igrači su bili sjajni, očigledno je da smo bili dominantna ekipa u utakmici, ali ponekad ne dobijete ono sto šte zaslužili u fudbalu. Oni su ovojili poen... Mi smo srećni zbog igre, ali ne i zbog rezultata", rekao je Rodžers za britanske medije.

Liverpul i Everton su u gradskom derbiju na Enfildu odigrali 1:1 u šestom kolu Premijer lige.

"Crveni" su poveli golom kapitena Stivena Džerarda iz slobodnog udarca u 65. minutu, a izjednačenje i bod Evertonu doneo je kapiten ekipe Fil Džagelka u drugom minutu sudijske nadoknade vremena volej udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Ekipa Brendona Rodžersa je imala izglednije prilike na meču, a najviše udaraca ka golu uputio je Mario Baloteli. Najizgledniju priliku Baloteli je imao u 67. minutu kada je šutirao iz peterca, ali je golman Evertona Tim Hauard zakačio loptu i ona je "završila" na stativi.

"Mario Baloteli je trebalo da postigne gol... Imao je izuzetne poteze na utakmici", dodao je Rodžers.

Trener Evertona Roberto Martinez je kazao da je Jagjelka zaslužio da postigne gol.

"To je bio poseban udarac i on to zaslužuje. Bilo je dosta glupavih kritika na njegov račun... Ono što smo mi dobili danas je pravi početak sezone i stvarno merenje našeg karaktera i mentaliteta", kazao je Martinez.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC