• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA: Trio na "rendaljki"

Autor mondo.rs

Evropska fudbalska unija pokrenula je disciplinski postupak protiv Galatasaraja, Borusije iz Dortmunda i Bazela zbog incidenata njihovih navijača na mečevima Lige šampiona.

UEFA je objavila da su pristalice tri kluba bile umešane u seriju nereda i za bacanje baklji i čvrstih predmeta u teren tokom mečeva u sredu.

Odluke o sva tri slučaja biće donete 16. oktobra, na zasedanju disciplinske komisije UEFA. Eventualne kazne biće izrečene pre nego što timovi budu igrali svoje mečeve u narednoj nedelji.

Navijači Galatasaraja bacali su baklje na teren tokom utakmice sa Arsenalom u Londonu, u kojoj je njihov tim poražen 4:1.

Pravila UEFA nalažu da su domaći timovi odgovorni za bezbedenost na stadionu. Zato je Arsenal optužen za lošu organizaciju.

Borusiju čekaju slične optužbe kao i Galatasaraj, zato što su njeni navijači koristili arsenal pirotehnike tokom pobede nad Anderlehtom od 3:0.

Bazel je optužen za ubacivanje predmeta u teren tokom pobede nad Liverpulom od 1:0. Prvak Švajcarske već je pod dvogodišnjom uslovnom kaznom zbog incidenata koje su takođe izazvali navijači prošle sezone u Ligi Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC