• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović vs Babović - šurak na zeta! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Pročitajte šta je o dolasku svog šuraka Stefana Babovića na "Maranaku" rekao trener Crvene zvezde Nenad Lalatović.

 Lalatović vs Babović - šurak na zeta! (VIDEO) Izvor: MN PRESS

Trebalo je zajedno da dočekuju "svoj" Voždovac u utakmici 8. kola Jelen Superlige, ali im se nije dalo.

Ove subote, šurak i zet biće na različitim stranama.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović dočekaće u subotu od 18 časova, između ostalih, i svog šuraka Stefana Babovića, najboljeg fudbalera Voždovca i nesuđenog veziste Crvene zvezde.


Dan pre utakmice u kojoj će njegov tim pokužati ponovo da sačuva svoju mrežu i sedmi put osvoji tri boda, uz jedan remi, Lalatović je rekao da ne očekuje da će baš Babović zatresti mrežu novog golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića, kojeg ove sezone baš niko nije savladao.

Trener Zvezde zbog povrede neće moći da računa na Danijela Avramovskog, a neizvestan je i nastup Đorđa Rakića, koji se u završnici treninga požalio na bol u nozi. Posle pregleda u petak biće poznato da li će igrati.

"Nisam razgovarao sa Stefanom ali, ne očekujem nikakav popust od njega. Uostalom, mogu samo ja njemu da dam popust, jer ipak je on taj koji igra protiv Zvezde", poručio je trener crveno-belih, koji je prošle jeseni predvodio Voždovac i pobedio Zvezdu kao domaćin, rezultatom 1:0.


Lalatović je u braku sa Babovićevom sestrom Mijom, s kojom ima dvoje dece.

"Ona se sada preziva Lalatović, pa razmislite za koga navija... Naravno za mene", namignuo je Lalatović.

POGLEDAJTE NAJAVU UTAKMICE CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC

...
Izvor: YouTube


"MORAMO DA POBEDIMO PRED DERBI"

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je danas da njegovi fudbaleri moraju da u predstojećoj utakmici Superlige Srbije pobede Voždovac, kako bi mirno dočekali "večiti" derbi s Partizanom.

"Moramo dobro da počnemo utakmicu, da postignemo rano gol i da idemo na pobedu. Moramo da pobedimo jer ćemo tako zadržati mir i dobru atmosferu pred sledeću utakmicu, a svi znate šta nas očekuje (Partizan, prim. aut)", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Fudbaleri Zvezde u subotu od 18 časova na svom stadionu igraju protiv Voždovca, utakmicu osmog kola Super lige Srbije. Zvezda je prva na tabeli sa 19 bodova, a Voždovac je poslednji sa tri boda.

"Voždovac je iskusna ekipa predvođena dobrim trenerom. Njihova pozicija na tabeli zavarava, oni bi trebalo da budu među prvih pet-šest ekipa. Imaju kvalitetnu sredinu terena, a motor ekipe su Stefan Babović i Obiora Odita. Njih dvojica će sigurno imati veći motiv, jer su bivši igrači Partizana, pogotovo Babović", rekao je Lalatović.

Posle osmog kola, u Superligi sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Posle pauze, 18. oktobra, na stadionu u Humskoj na programu je "večiti" derbi Partizan - Zvezda.

Lalatović je rekao da je to za njega problem, pošto će ekipu napustiti 12 igrača, pa će sa samo desetak fudbalera raditi pred utakmicu s Partizanom. Upitan da prokomentariše suspenziju na šest meseci vršioca dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića, Lalatović je rekao da to neće uticati na ekipu.

"Mislim da to ne može da utiče na ekipu. Igračima je najbitnije da sam ja u svlačionici, a što se mene tiče, svakako mi nije drago što je Terzić suspendovan. Ne znam šta se dogodilo, ali svakako znam da nije bilo bez razloga. Verujem da se to neće ponoviti, ali i verujem da se takvo suđenje neće ponoviti", rekao je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC