• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašomonijada: Za Terzića "pravni vakuum"!?

Gensek Zajednice Superlige Branislav Delić tvrdi da je na sednici sve bilo regularno jer ju je vodio predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić, koji "još nije razrešen te funkcije" i "da još nije suspendovan", a predstavljao je i Zvezdu

Sednica Izvršnog odbora Zajednice Superlige održana u petak u Beogradu ličila je na komediju, ili možda više tragediju, u zavisnosti sa koje strane se pogleda. Istom je predsedavao Zvezdan Terzić, iako je zvanično suspendovan na šest meseci iz srpskog fudbala.

Ali to nije sve. Predsedavao je kao predsednik OFK Beograda, iako je već duže vreme vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde!? Čisto, da lakrdija bude još veća.

On je rekao da ga ne dotiču odluke Karadžićevih organa i zato se uredno pojavio na sednici i to kao glavnokomandujući, dok su neki drugi klubovi (čak sedam superligaša izostalo je sa sednice) želeli da izbegnu tu rašomonijadu.

A kako je to Terzić mogao da vodi sednicu, objasnio je Branislav Delić, generalni sekretar Zajednice Superlige.

"Kako je predsedavao gospodin Terzić? pa on je postao prvi čovek Zajednice kao predsednik OFK Beograda i još nije razrešen, a takođe jedna trećina predstavnika zajednice nije tražila sazivanje Skupštine koja bi se bavila tim pitanjem", rekao je za "Sport" Delić.

Sednicu može da vodi samo predsednik nekog kluba, a Terzić je gensek Zvezde, ali i to nije smetalo.

"Ovde postoji, rekao bih, pravni vakuum...", rekao je Delić i dodao da Terzić nije još zapravo suspendovan.

"On ima pravo žalbe u roku od osam dana..."

Bilo kako bilo, sednica je održana, doneti su neki zaključci, iako baš nije jasno predstavnici kojih klubova su ih doneli.

Naime, Terzić je sednicu vodio kao predsednik OFK Beograda, jer još nije razrešen, a tu je bio i Dragče Dimitijević, vršilac dužnosti predsednika, što povlači da je klub sa Karaburme imao dva predstavnika na sednici. A ko je predstavljao Crvenu zvezdu? Isto Terzić!? Samo u ulozi generalnog sekretara tog kluba, i to pod suspenzijom...

Da nije smešno, bilo bi tužno... Mnogo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC