• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Biće još kikseva, nadam se rivala

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde smatra da je njegova ekipa zaslužila više od boda u duelu sa Voždovcem, ali upozorava da ima još mnogo da se igra. "Sledeća utakmica je derbi, idemo da pobedimo".

 Lalatović: Biće još kikseva, nadam se rivala Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Lošu uvertiru napravili su fudbaleri Crvene zvezde uoči "večitog derbija" sa Partizanom.

Nisu se na "Marakani" nadali bodu protiv, do ovog kola poslednjeplasiranog, Voždovca, ali se ispostavilo da su dva puta morali da "jure" prednost gostiju.

Trener Nenad Lalatović posebno je razočaran zbog prvog gola "zmajeva", koji je usledio iz prekida.


"Nisam zadovoljan, prvenstveno zbog načina na koji smo primali golove, iako smo znali da je Voždovac jak u prekidima. Tako smo i primili prvi gol. Imali smo inicijativu, stigli do izjednačenja, ali smo opet napravili veliku grešku kod drugog gola. Ponovo smo se vratili, a na kraju smo promašili nekoliko šansi za pobedu", konstatovao je Lalatović na konferenciji za medije posle meča.

"Smatram da smo mogli više. Želeli smo, napadali, stvarali šanse, ali nismo imali sreće u završnici. Ovaj rezultat nam remeti planove, ali ima još mnogo da se igra. Nadam se da će biti još kikseva, više od strane naših rivala", dodao je mladi strateg.

Superligašima sada predstoji dvonedeljna pauza zbog termina za reprezentacije, a potom se na stadionu Partizana igra "večiti derbi".

"Moramo da se stabilizujemo, jer ću zbog reprezentativnih obaveza imati celu ekipu na raspolaganju tek dva dana pred 'večiti' derbi. Sledeća utakmica je derbi, idemo da pobedimo", poručio je Lalatović.

Što se tiče gostujućeg stratega, Zorana Milinkovića, zadovoljan je što su njegovi igrači posle šest uzastopnih poraza vezali pobedu i remi.

"Ekipa je pravljena u hodu, igrači su dolazili jedan za drugim i tek ćemo na proleće biti u pravoj formi. Zvezda je dominirala, ali moji momci su 'poginuli', odigrali muški i zaslužili ovaj veoma važan bod u teškoj utakmici", rekao je Milinković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC