• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tores već u januaru napušta Milan?

Autor mondo.rs

Fernando Tores došao je na čvrstu dvogodišnju pozajmicu iz Čelsija u Milan, ali bi to moglo da "pukne" već u januaru, jer se javila treća strana koja namerava da otkupi njegov ugovor.

Od trenutka kada je Šalke za trenera imenovao bivšeg menadžera Čelsija, Roberta Di Matea, menadžment kluba dobio je težak zadatak - da dovede Fernanda Toresa.

S obzirom na to da Tores više nije rezervna opcija u napadu Čelsija, već je letos otišao na čvrstu dvogodišnju pozajmicu u Milan, za koji igra, Nemci su shvatili da je jedini način da ga dobiju već u januaru zapravo da ponude Romanu Abramoviću novac i otkupe njegov ugovor.

"Bild" tvrdi da će Di Mateo pokušati od kluba koji je odveo na krov Evrope 2012. godine da izdejstvuje transfer 30-godišnjeg Španca, za kojeg je Čelsi svojevremeno platio 50 miliona funti Liverpulu. Ne navodi se suma s kojom će Nemci krenuti u London, ali teško da bi u ovom trenutku bilo po ponudio više od 12, do 15 miliona evra za nekada jednog od najboljih napadača sveta.

Čelsi, s druge strane, veoma vodi računa o UEFA finansijskom fer pleju i, sigurno je, ne bi tek tako otpisao mogućnost da prodajom Toresa sebi poboljša pregovaračku poziciju za naredni prelazni rok.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC