• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Zvezdan Terzić podneo ostavku ili ne?

Autor mondo.rs

"Pa ovi iz FSS nemaju pojma, ja sam ostavku podneo još 1. oktobra", rekao je Zvezdan Terzić. "Piše samo da je preneo ovlašćenja", kaže Branislav Delić.

Fudbalski savez Srbije zatražio je hitnu Skupštinu Zajednice Superlige, na kojoj bi bio izabran novi predsednik, jer je stari (aktuelni?) Zvezdan Terzić pod suspenzijom, a i u sukobu sa Statutom, jer...

Prema propisima, Zajednicom Superlige može da rukovodi samo neko ko se nalazi na mestu predsednika kluba učesnika tog takmičenja, a Terzić je prelaskom iz OFK Beograda u Crvenu zvezdu izgubio i zvanje predsednika kluba. U Ljutice Bogdana radi kao v. d. generalnog sekretara.

Iste večeri kada je FSS zatražio reakciju Zajednice, usledila je i Terzićeva reakcija.

"Pa ovi iz FSS pojma nemaju. Ja sam zbog obaveza u Crvenoj zvezdi ostavku podneo još 1. oktobra 2014. i do Skupštine i izobra novog predsednika, ovlašćenja preneo na mog potpredsednika Dragana Simovića", naveo je Terzić i dodao:

"Termin održavanja Skupštine će u skladu sa statutom odrediti vršilac dužnosti predsednika Zajednice superligaša, a ne Tomislav Karadžić".

Međutim, generalni sekretar Zajednice Superlige Branislav Delić, potvrdio je u razgovoru za "Sportski žurnal" da je na adresu Terzaije 3 stiglo navedeno Terzićevo pismo, ali da se u njemu ne pominje reč "ostavka".

"Navedeno je da usled sprečenosti i odsutnosti prenosi na potpredsednika Dragana Simovića ovlašćenja da do daljeg obavlja funkciju predsednika Zajednice Superlige", rekao je Delić, ali naglasio:

"Ne piše nigde da je Terzić podneo ostavku, piše samo da je preneo ovlašćenje, a ostavku treba da podnese Skupštini Zajednice Superlige koja ga je i izabrala".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC