• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosančić: Partizan nas naterao da se borimo

Autor mondo.rs

Vezista Crvene zvezde veruje da je pobeda protiv Rada uvod u bolja izdanja ekipe. "Moramo da pobedimo sve do pauze".

 Bosančić: Partizan nas naterao da se borimo Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je posle poraza u "večitom" derbiju bila u nokdaunu, ali je izbegla nokaut.

Postojala je velika mogućnost da Partizan pobegne crveno-belima na "plus sedam", ali je posle 11 odigranih kola Jelen Superlige razlika dva boda.

Pobede protiv Donjeg Srema i Rada, ali i poraz Partizana od Jagodine i remi sa OFK Beogradom, vratili su aktuelnog šampiona "u život".

"Poenta priče su aplauzi"


Prilikom zamene u meču sa Radom, navijači Crvene zvezde Bosančića su nagradili aplauzom.

"To je i poenta cele priče. Da navijači budu zadovoljni, da ih oduševljavam svojim potezima i borbenošću", zadovoljan je vezista.

"Svestan sam da se moje partije gledaju sa četvoro očiju iz mnogo razloga", dodao je.

Bosančić je i u derbiju sa Partizanom imao svojevrsnu komunikaciju sa pristalicama svog kluba, kada im je prilikom kornera za Zvezdu gestikulirao da budu još bučniji.

"Na stadionu Partizana ima više partizanovaca, a to je bio period igre u kojem smo dominirali i značilo nam je da se naši navijači čuju jače nego njihovi. Proradio mi je tada adrenalin, ali ne vidim ništa loše u tome".

Čini se da je adrenalin kod Bosančića proradio još pre izlaska na teren, pošto je bilo priče o tome da je u tunelu provocirao protivničke igrače.

"To je mnogo preuveličano, nije ništa nenormalno bilo. Nisam nikoga povredio ili uvredio, samo sam hrabrio svoju ekipu", objasnio je.

"Svakako da jesu. Njihovi rezultati dali su nam dodatna krila da igramo bolje i da se borimo", konsatovao je Miloš Bosančić dan posle pobede nad "građevinarima".

I crno-beli su, međutim, "zalečili rane" pošto su savladali Vojvodinu.

"Iskreno, navijao sam za Vojvodinu, ali šta da se radi", rekao je 26-godišnji vezista sa osmehom.

Prvih pola sata utakmice sa Radom, u nedelju na stadionu Obilića, bili su jedno od boljih izdanja Crvene zvezde ove sezone.

Trener Nenad Lalatović je to i istakao u izjavi posle meča, a isto misli i Bosančić, asistent Darku Lazoviću za vodeći pogodak.

"Dobro smo podneli pritisak koji je bio veliki posle jako slabe igre protiv Donjeg Srema i poraza u Kupu. Bila nam je potrebna ta agresivna igra da se vratimo gde treba. Mislim da smo ovom utakmicom ostavili loša izdanja iza nas", nada se fudbaler od kojeg se mnogo očekuje na "Marakani".

Tek u poslednjih nekoliko mečeva Bosančić je počeo da nagoveštava zbog čega se klub maksimalno angažovao na njegovom dovođenju, čak i umalo "zaratio" sa navijačima zbog činjenice da je karijeru počeo u Partizanu.

"Jeste, sada svi pričaju kakvu sam loptu dao Lazi, ali on je zapravo mene naterano na to svojim kretanjem. Utrčao je u prostor, ja sam to video... Osećam se bolje nego kada sam došao, zadovoljan sam. Uvek može bolje i ja ću se truditi da tako bude. Ništa ne može preko noći".

Lalatović je u nedelju, ipak, zamerio Bosančiću da mora da igra brže i ranije se oslobađa lopte.

"Pa dobro, verovatno je u pravu. Uvek volim malo da 'overim' loptu. To je još iz vremena kada sam bio klinac, ali sada je ozbiljnija priča i nema vremena za to. Kada je rezultat povoljan svako voli da pokaže neki atraktivan potez, ali moramo da izbacimo te stvari", prihvatio je Bosančić kritiku.

Crveno-beli će do zimske pauze igrati protiv Čukaričkog i OFK Beograda na svom stadionu, a protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu i Mladosti u Lučanima.

Na pitanje da li Zvezda u tim mečevima može da ostvari pobede, Bosančić je odgovorio kao iz topa:

"Moramo!".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC