• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLAVIJA: Krađa i lakrdija drumskih razbojnika!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Slavije poraženi su u Istočnom Sarajevu od Olimpika (1:3) u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. "Sokolovi" smatraju uz veliku pomoć sudijske trojke na čelu sa glavnim arbitrom Goranom Paradžikom.

Poslije poraza, "sokolovi" su u saopštenju za javnost žestoko optužili glavnog arbitra utakmice Gorana Paradžika iz Ljubuškog sa pomoćnicima Momirom Širkom i Jasminom Smajićem da su "kumovali" pobjedi sarajevskih "vukova".

"Fudbalska javnost BiH mogla je na utakmici našeg tima sa Olimpikom da vidi sudijsku lakrdiju u režiji Gorana Pardžika, glavnog arbitra i njegovih pomoćnika Momira Širka i Jasmina Smajića. Svojim odlukama drastično su oštetili naš klub i direktno uticali na rezultat. Prva dva pogotka gostiju su postignuta iz ofsajd pozicija, a Paradžik i pomoćnik na toj strani, Širko, bili su nijemi posmatrači. Nisu međutim ostali bez reakcije poslije protesta naših igrača. Dodijelili su četiri žuta kartona. Postavljamo pitanje sudijama zašto nisu dosudili ofsajd gostujućih igrača? Da li su namjerno to predvidjeli. Nemoguće je da se naprave dvije takve greške nenamjerno. Ako su se držali pravila fudbalske igre zašto nisu pokazali, barem žuti karton kod starta kapitena Olimpika na našeg golmana Mladena Lučića? Zakačio ga je nogom dok je Lučić ležao na travi sa uhvaćenom loptom. Nije valjda da ni to nisu vidjeli?", navodi se u saopštenju Slavije.

Prema mišljenju čelnika kluba iz Istočnog Sarajeva, ovakve sudije opstruišu dobar rad Fudbalskog saveza BiH.

"Dok su gostima propustili da sviraju dva ofsajda, na suprotnoj strani su kod rezultata 1:0 za nas svirali dvije u najmanju ruku sumnjive situacije kao ofsajd pozicije naših igrača. Zbog ove lakrdije Paradžika i pomoćnika dužni smo, a u interesu našeg kluba, da dignemo glas i ukažemo na fudbalske kriminalce i lopove. Nećemo da prijetimo izlaskom iz Premijer lige, jer mislimo da FS Bosne i Hercegovine sa svojim rukovodstvom radi u interesu fudbala i čini ogroman napor na poboljšanju infrastrukture svih klubova, regularnosti takmičenja, ali im Paradžik, Širko, Smajić i slični njima otežavaju taj put".

U Slaviji smatraju da su ljudi u crnom najslabija karika domaćeg fudbala.

"Nema kola u kojem se klubovi ne žale na djelioce (ne)pravde. Sudije su bile i ostale najslabija karika bh. fudbala. Ispada da se šampionat igra zbog njih. Oni su glavni, na žalost, negativni likovi. Mi tražimo da nam Goran Paradžik, Momir Širko i Jasmin Smajić nikada više ne dijele pravdu. Ovo se posebno odnosi na prvu dvojicu. Kada god su bili na utakmici Slavije, koristili su priliku da nas oštete, sude protiv nas, jednostavno nas pokradu. Te fudbalske kriminalce, lopove, neznalice i ljude bez časti ne želimo da vidimo u svojoj sredini", podvučeno je u saopštenju Slavije uz nadu da će arbitri biti sankcionisani.

"Nadamo se da će nadležni u FS BiH, a nakon izvještaja zvaničnih osoba, zasluženo kazniti ove drumske razbojnike u sudijskom dresu. Vjerujemo FS BiH, ali ne verujemo sudijama. Bodovi nam naravno neće biti vraćeni, ali ćemo imati satisfakciju ako Paradžik, Širko i Smajić odu na jedno duže 'hlađenje' te ponavljamo, nikada više ne kroče na stadion Slavije u Istočnom Sarajevu", zaključuje se u saopštenju Slavije.

Da li su fudbaleri Slavije oštećeni procijenite sami...

Slavija
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC