• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS Vojvođanima: Samo vas gledamo...

Autor mondo.rs

Fudbalski savez Srbije o promenama u Fudbalskom savezu Vojvodine: "Svaki region ima demokratsko pravo da odlučuje... Ali, samo u skladu sa Statutom".

 FSS Vojvođanima: Samo vas gledamo... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ukratko: FSS poštuje pravo svakog regiona da sam odlučuje o svojoj budućnosti, ali i da pritom mora da poštuje utvrđene propise. FSS poručuje svima da na prvom mestu treba da im bude dobrobit reprezentacije i glavni cilj - plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Zanimljivo je da je u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije današnja sednica Skupštine FSV stavljena pod znake navoda.

MONDO je još ranije pisao o tome da je Crvena zvezda krenula u novi obračun sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem, ali na drugačiji način nego do sada. Krenula je iznutra, odozdo, "iz baze", kako se to nekada govorilo u ona socijalistička vremena.

Fudbalski savez Vojvodine nije jedini region u kojem se dešavaju promene. Slična priča je i u Fudbalskom savezu Beograda, o čemu je za MONDO pre dva dana pričao predsednik tog Saveza Ratomir Babić.

Evo šta kaže FSS o promenama u Fudbalskom savezu Vojvodina:

"Fudbalski savez Srbije poštuje demokratsko pravo svakog regiona i delegata, pa tako u ovom trenutku i FS Vojvodine, da radi i odlučuje o svjoj budućnosti, uz obavezu poštovanja odredbi StatutaFS Vojvodine i Statuta FS Srbije. Duboko verujemo da fudbalski poslenici Vojvodine imaju i znanje i mogućnosti da brinu o razvoju vojvođanskog fudbala i FS Srbije će na tom putu poštovati sve donesene odluke, a koje ne izlaze iz statutarnih okvira naše organizacije.

Sva tela i organi domaće organizacije prate i aktuelna dešavanja u FS Vojvodine. U tom cilju, tokom sledeće nedelje biće održana sednica Izvršnog odbora FS Srbije, kada ćemo analizirati kompletno stanje, donesene odluke i sve procese koji su prethodili održavanju današnje 'sednice Skupštine FS Vojvodine'. Posebnu pažnju tom prilikom obratićemo na legitimnost i statutarnost donesenih odluka. Ukoliko se ustanove bilo kakve nepravilnosti, Izvršni odbor FS Srbije preduzeće adekvatne poteze u skladu sa Statutom FSS, kao najvišim pravnim aktom.

U ovom trenutku, svima u FS Srbije, a verujemo i u srpskom fudbalu, najvažniji cilj su priprema i organizacija kvalifikacione utakmice protiv Danske. Ništa nam nije važnije od stvaranja maksimalnih preduslova da članovi naše A reprezentacije ostvare važnu pobedu protiv kvalitetnog protivnika i pozivamo sve naše članove da budu uz državni tim.

FS Srbije informiše kompletnu domaću javnost da će pravovremeno biti obaveštena o svim odlukama i potezima u vremenu koje dolazi, kao i sve domaće i međunarodne sportske institucije", piše u saopštenju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC