• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Treniraju dobro, ne znam šta im je

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde slaže se da su igrači pod pritiskom, ali kaže: "Ovo je Crvena zvezda, moraju da se nose s tim".

 Lalatović: Treniraju dobro, ne znam šta im je Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Nenada Lalatovića nastavlja hod po trnju ove jeseni.

U lošoj seriji rezultata, bodovi su ostavljeni u mečevima sa Voždovcem, Partizanom i, ove subote popodne, Čukaričkim. Uz eliminaciju iz Kupa Srbije...

Drugi put u poslednje tri utakmice kod kuće, šampion Srbije nije pobedio, tako da su igrači prvi put ove sezone ispraćeni s terena salvom zvižduka, a Delije su ekipi posle utakmice "očitale" lekciju pesmom: "Ti dole na terenu..."

"Jeste titula imperativ, ali ovo je Crvena zvezda, moraju da se nose sa tim. Ja kad igram nožni tenis hoću da pobedim, to hoću da prenesem i na njih. Kad dođu ovde moraju da zaborave navike iz bivših klubova. Od četiri utakmice ovde moraš da dobiješ četiri. Sve ostalo je katastrofa", rekao je Nenad Lalatović posle utakmice.


"Kada ne iskoristite šanse ne možete da pobedite. Ne znam koliko nam je šansi potrebno. Jeste, Čuka se sjajno branila, ali mi smo pogađali prečke, spoljni deo mreže… Lopta jednostavno nije htela u gol. Ali i to mora da se zasluži".

Lalatović tvrdi da njegovi napadači naporno rade na završnici...

"U protekle dve nedelje posle svakog treninga ostanu da rade i Đorđe Rakić i Luka Jović i Đorđe Despotović, ali… Takođe, radimo neke stvari koje na treninzima ne dozvoljavam. Recimo, ko da dugu loptu na treningu mora da uradi deset sklekova. Želim da igru gradimo kroz pas. Ali posle ovoliko promašenih šansi, uvuče se nervoza i onda preskačemo igru, radimo ono što ne bismo smeli. I sve to pod pritiskom koji nosi utakmica".

Ipak, Lalatović je osvrnuo i na to da je upravo Crvena zvezda, svojim katastrofalnim potezima, pojačala današnjeg rivala.

"Veliki je problem što Slavoljub Srnić i Filip Stojković kao Zvezdina deca ne igraju ove, već u Čukaričkom. Moram da im čestitam. I treneru Vladanu Milojeviću i gazdi Draganu Obradoviću. Imaju ovaj tim već dugu na okupu", rekao je Lalatović.

Zimska pauza se bliži, Zvezda kaska, a pritisak je sve jači. I na trenera i na igrače...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC