• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Neće me oterati dva čoveka!

Autor mondo.rs

Predsednik FSS, iako polako gubi podršku po regionima, kaže da je miran, a upozorava da će, ako se utvrdi da je suspendovani Terzić lobirao po Vojvodini, preduzeti odgovarajuće mere.

 Karadžić: Neće me oterati dva čoveka! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Borba za FSS traje.

Ovog puta oglasio se predsednik naše Kuće fudbala, Tomislav Karadžić. On je u razgovoru za "Večernje novosti" rekao da je miran i da ga neće smeniti dva čoveka.

"Nemam ništa protiv da u FS Vojvodine dođu novi ljudi, sa boljim idejama, energijom, željni boljitka fudbala u Pokrajini. Ja ću ih podržati u tome, ali samo ako to rade u skladu sa Statutom", kaže za "Novosti" Tomislav Karadžić.

"Ja te ljude poznajem, sarađivali smo više decenija i oni znaju da FSS za dva sata može da im pomogne više nego ovi drugi za dve godine. Ja radim sa svima i trenutno se ne osećam ugroženim", ističe Karadžić.

Govoreći o agitaciji čelnika Crvene zvezde kojima je trasiran put promenama u FS Vojvodine, Tomislav Karadžić ocenjuje da će se Zvezdan Terzić naći u problemu ukoliko se pokaže tačnim da je sa Kokezom prikupljao glasove delegata po Vojvodini.

"Imamo informacije da su Terzić i Kokeza na terenu bili veoma aktivni u prikupljanju glasova u Vojvodini. Ukoliko se na bilo koji način utvrdi da je suspendovani Terzić aktivno učestvovao u radu, protiv njega će biti ponovo pokrenut disciplinski postupak", poručuje Karadžić.

"Do oktobra naredne godine na Skupštini se ne može postavljati pitanje moje ostavke, jer je to već urađeno u oktobru. To je uređeno Statutom. Procenjujem da napadi nisu usmereni ka meni, već ka Savezu koji nikad nije bio jači i organizovaniji. Ako sam ja problem odmah ću se povući. Ali, neće me oterati samo dva čoveka ili nekoliko njih", zaključak je Tomislava Karadžića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC