• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A, terali ste Pardjua...

Autor mondo.rs

Njukasl se četvrtom uzastopnom pobedom probio u gornji deo tabele. Novi poraz Totenhema kod kuće, remi Sanderlenda i Evertona.

Menadžer Njukasla Alan Pardju nalazio se na udaru navijača i javnosti čitave prošle sezone, a ništa se nije promenilo ni početkom ove, kada je ekipa u prvih sedam kola zabeležila četiri remija i tri poraza.

Bukvalno sa svakom loptom koja je završavala u mreži Tima Krula, pojačavao se pritisak na Pardjua i postavljalo pitanje kada će, već jednom, biti otpušten.

I onda, totalni obrt!

Savladan je Lester (1:0), pa Totenhem u gostima (iz 1:0 u 1:2), prošlog vikenda Liverpul (1:0) i konačno Vest Bromvič - 0:2, golovima mladog Španca Ajozea Pereza i iskusnog argentinskog štopera Fabrisija Koloćinija.

Njukasl je pored Sautemptona jedini premijerligaš sa maksimalnim brojem osvojenih bodova u poslednja četiri kola, tako da sasvim zasluženo deli šestu i sedmu poziciju na tabeli, sa skupocenom ekipom Mančester junajteda.

Mnogo lošija forma u poslednje vreme "krasi" Totenhem, koji se ne snalazi u ritmu četvrtak-nedelja, pošto paralelno igra i Ligu Evrope.

Totenhem je doživeo treći poraz u poslednja četiri kola (protiv Aston Vile se volšebno provukao pre sedam dana), a drugi zaredom na Vajt Hart Lejnu, identičnim rezultatom 1:2.

Stouk je za nešto više od pola sata poveo sa dva gola razlike, da bi Naser Čadli petnaestak minuta pre kraja ublažio neuspeh u "igri bez igre".

Menadžer Maurisio Poketino prošle sezone je imao odlične rezultate sa Sautemptonom, ali u Totenhemu bi mogao da postane jedan od brojnih stranaca koji su "omanuli", kao što su Andre Viljaš Boaš, ili Huande Ramos.

REZULTATI 11. KOLA:

Sanderlend - Everton 1:1 (0:0)
/Larson 67 - Bejns 76p/

Totenhem - Stouk 1:2 (0:2)
/Čadli 77 - Krkić 6, Volters 33/

Vest Bromvič Albion - Njukasl 0:2 (0:1)
/Perez 45, Koloćini 62/

Svonsi - Arsenal 17.00

odigrano u subotu:

Kvins Park Rendžers - Mančester siti 2:2 (1:1)
Barnli - Hal 1:0 (0:0)
Mančester junajted - Kristal Palas 1:0 (0:0)
Sautempton - Lester 2:0 (0:0)
Vest Hem - Aston Vila 0:0
Liverpul - Čelsi 1:2 (1:1)

TABELA: Čelsi 29, Sautempton 25, Mančester siti 21, Vest Hem 18, Arsenal (-1) 17, Mančester junajted 16, Njukasl 16, Svonsi (-1) 15, Stouk 15, Everton 14, Liverpul 14, Totenhem 14, VBA 13, Sanderlend 12, Hal 11, Aston Vila 11, Kristal Palas 9, Lester 9, KPR 8, Barnli 7.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC