• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam ponovo u Premijer ligi!

Autor mondo.rs

Otac je bio zaštitni znak Mančester junajteda, ali je on izabrao drugi klub.

Najstariji sin Dejvida Bekama - Bruklin potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor i to sa Arsenalom, prenose engleski mediji. 

Bruklin ima 15 godina, a potpisao je ugovor do kraja ove sezone, uz mogućnost da nakon toga potpiše dugoročniju vernost "tobdžijama".

Prema engleskim medijima, stručni štab Arsenala bio je impresioniran onime što je Bruklin pokazao na probama, pa su ga brže-bolje "vezali" za sebe. Za Bruklina su interesovanje pokazivali i bivši klub njegovog oca Mančester junajted i londonski Čelsi.

"Bruklin je talentovan i izdvojio se od svih ostalih momaka na svim treninzima i utakmicama na kojima je igrao. Stavljao je na muke protivničke igrače i Arsenal je dobro procenio da je pred njim velika budućnost", prenose engleski mediji, pozivajući se na neimenovane izvore u Arsenalu.

Inače, Bruklin je prethodno trenirao sa Čelsijem i Fulamom. Da iver ne pada daleko od klade ili da krv nije voda, pokazuju i druga dva sina Dejvida Bekama - Romeo (12) i Kruz (9), koji takođe vešto barataju fucom.

Dejvid Bekam je za Junajted igrao od 1993. do 2003. godine i sa "crvenim đavolima", pored ostalog, osvojio je Ligu šampiona i šest titula prvaka Engleske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC