• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goran Drulić operisan, van životne opasnosti!

Autor mondo.rs

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde zadobio povrede opasne po život u saobraćajki na autoputu Beograd - Niš. Brzo je zbrinut u Ćupriji, operisan i u stabilnom je stanju.

 Goran Drulić operisan, van životne opasnosti! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U utorak uveče, na autoputu u blizini Paraćina, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je bivši fudbaler Goran Drulić (37) zadobio povrede opasne po život.

Nekadašnji internacionalac povređen je u naletu putničkog vozila na teretno.Tokom večeri je hitno zbrinut u Ćupriji, operisan i u šok sobi se oporavlja od višečasovne operacije.

Fudbalski klub Crvena zvezda, u čijem se dresu proslavio, prvi je na Twitteru objavio da je stanje nekadašnjeg golgetera stabilno i da nije životno ugrožen.




Goran Drulić je nekadašnji reprezentativac, rođen u Negotinu u aprilu 1977. godine. Karijeru je gradio u Crvenoj zvezdi, Barseloni B, Saragosi, Lokerenu, a igrao je i za OFI sa Krita, Kavalu i još nekoliko španskih klubova.

Početkom ove sezone bio je i deo stručnog štaba Nenada Lalatovića u Crvenoj zvezdi. Isticao je da je trener početnik i da boravak u svom matičnom klubu koristi da napreduje kao trener. U Zvezdu je prvi put kročio 1992. godine, iz Hajduk Veljka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC