• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik "Ktitora" u izbornom kolu u Partizanu

Autor mondo.rs

Milija Milosavljević, prvi čovek kompanije "Ktitor", biće kandidat za predsednika FK Partizan, javila je televizija SOS Kanal.

 Vlasnik "Ktitora" u izbornom kolu u Partizanu Izvor: MONDO/Predrag Vujić




Nešto više od 30 dana ostalo je do izborne Skupštine Fudbalskog kluba Partizan, a za sada nije poznat nijedan kandidat za novog čelnika crno-belih.

Nije poznato da li će se ponovo kandidovati sadašnji prvi čovek Partizana Dragan Đurić, mada je on više puta tokom proteklih godinu dana izjavljivao da neće. Nije poznato ni da li će nekadašnji sportski direktor Nenad Bjeković "izaći na crtu"...

Dok se čeka zvanično podnošenje kandidatura, mediji pokušavaju da saznaju koji bi to "igrači" mogli da učestvuju u izbornoj utakmici u Partizanu 16. decembra.

SOS Kanal je u četvrtak javio da će Milija Milosavljević, vlasnik kompanije "Ktitor", biti kandidat za predsednika Partizana.

Milosavljević je već bio u rukovodstvu Partizana u vreme kada su tim klubom rukovodili Žarko Zečević i Nenad Bjeković, a njegova kompanija je bila jedan od glavnih sponzora beogradskog kluba.

Pominje se i ime Zorana Popovića, vlasnika kompanije "EMC Holding", koji je u intervjuu "Informeru", potvrdio da razmišlja o kandidaturi, ali da još nije odlučio.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC