• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: Nisam siguran da imamo kvalitet

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih srpskih fudbalera otvoreno je govorio o reprezentaciji posle debakla u Humskoj od Danske: "Da krenemo od nule". Filip Đuričić: "Stvarno ne znam šta da kažem".

 Matić: Nisam siguran da imamo kvalitet  Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nemanja Matić je po izlasku sa stadiona Partizana bio prilično direktan, konkretan i možda surovo realan.

Tokom razgovora sa jednim od najboljih srpskih fudbalera stekao se utisak da bi na taj način o problemima srpskog fudbala trebalo da razmišljaju i govore i oni iznad njega, počev od selektora koji je za sve loše okrivio utakmicu sa Albanijom i UEFA, pa do čelnika saveza koji su na kraju i postavili Dika Advokata.

Matić je posle poraza od Danske 1:3 doslovce izjavio:

"Srpski fudbal mora da krene od nule. Nisam siguran da uopšte imamo kvalitet da napravimo velike rezultate. U ovom trenutku nama su potrebniji plan i vizija kako da za deset godina igramo ravnopravno sa najboljima, a ne da doživimo kao ovo sa Danskom".

Novinare je začudilo kako to misli da naša reprezentacija nema kvalitet, ako igrači dolaze iz najboljih evropskih klubova i koštaju desetine miliona evra.

"To je tačno, ali da se ne lažemo, mi nikada ništa nismo uradili u fudbalu i to se već neko vreme ne menja. Moramo da se zapitamo zašto", odgovorio je Matić.

Usledilo je pitanje da li su igrači razgovarali o tome zbog čega postoji veliki jaz između onoga što pružaju u klubovima i reprezentaciji?

"Da, evo sada smo razgovarali o tome. To je stalna tema, pričao sam o tome i sa Banetom (Ivanović) i sa Kokijem (Kolarov). Negde očigledno postoji problem... Verujete mi, ja sam se večeras umorio 30 do 40 odsto više nego kada igram za Čelsi, gde uopšte ne moram toliko da trčim", uporedio je Matić i nastavio:

"Jedno je kada znate šta radite i gde trčite, a drugo kada se nalazite u raskoraku".

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

A ko vam je rekao da ste kvalitet ? Kad ste odigrali zadnju ttakmicu, pod imenom Srbija nikad. Neko vas laze da ste kvalitet. Vise ste jadni nego smijesni

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC