• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grci smenili Ranijerija, a Srbi Advokata?

Autor mondo.rs

Klaudio Ranijeri i Dik Advokat trebalo je da odmere snage u utorak, ali Italijan neće biti na Kritu. Da li će biti Holanđanin?

Ne sluteći šta će se dogoditi 14. novembra, fudbalski savezi Srbije i Grčke zakazali su prijateljski susret za 18. novembar na Kritu, gde je trebalo snage da odmore timovi Klaudija Ranijerija i Dika Advokata.

Međutim, dogodio se taj crni petak tokom kog su Grci doživeli veliku sramotu kod kuće i izgubili od Farskih Ostrva, a Srbija bila apsolutno nadigrana i fudbalski preslišana u meču sa Dancima, takođe kod kuće.

Jutro posle sramote, Grci su ekspresno smenili Italijana Ranijerija, koji je "helene" preuzeo posle Mundijala u Brazilu i odlaska Fernanda Santoša.

Naš savez i dalje nije smenio Holanđanina Advokata, iako je selektor "orlova" u petak kasno uveče najavio da će pre puta na Krit razgovarati sa čelnicima naše "Kuće fudbala" i da razmatra ostavku.

Nije nemoguće da Ranijeri i Advokat taj meč odgledaju preko TV-a, a koliko bi to obradovalo navijače u Srbiji? Recite nam...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC